KIF Kolding-træner: Hver eneste bold er som guld

Bilal Suman mener, at polske Kielce er favoritter til at vinde gruppen i Champions League, og derfor skal KIF Kolding København kæmpe hårdt for point

Lasse Andersson og resten af KIF Kolding København-mandskabet kommer på en vanskelig opgave, når Kielce er modstandere i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)
Lasse Andersson og resten af KIF Kolding København-mandskabet kommer på en vanskelig opgave, når Kielce er modstandere i Champions League. (Foto: Lars Poulsen)

KIF Kolding København kommer på en meget svær opgave, når håndboldklubben søndag spiller sin femte gruppekamp i Champions League.

Det ubesejrede tophold i gruppe B, polske Vive Targi Kielce, kommer på besøg i Brøndby Hallen og vil forsøge at hente sin femte sejr i lige så mange kampe.

- Kielce vandt med fem mål hjemme over Kiel og er et klassemandskab. Lige nu er de favorit til at vinde gruppen.

Se også: Boesen gør comeback mod tophold

- Spillemæssigt er de komplette, og de kommer med en uhyggelig bredde med otte bagspillere, der alle er klar, siger KIF Koldings assistenttræner, Bilal Suman.

Han vikarierer i øjeblikket for den sygemeldte cheftræner, Henrik Kronborg.

Kielce blev sidste år nummer tre ved Final4 i Köln, stævnet hvor de fire semifinalister spiller om Champions League-trofæet.

Se også: Dansk stjerne på plads som Bundesliga-træner

- Vi møder et af de hold, som i mine øjne er blandt de store favoritter til at komme i Final4 og måske spille finale, siger Bilal Suman.

Kielce har scoret 132 mål i fire kampe og er dermed det mest scorende hold i gruppe B. KIF Kolding har til gengæld kun lukket 89 mål ind og har gruppens bedste defensiv.

- Vores base er helt klart vores forsvar kombineret med målmandsspillet fra Kasper Hvidt. Vi vil meget gerne spille forsvar mod dem rent fysisk, siger Bilal Suman.

Se også: Mestrene bytter plads med GOG

De danske vicemestre har til gengæld haft svært ved at få offensiven til at blomstre. Det skyldes også, at holdet har været ramt af skader hos profiler, blandt andre Kim Andersson, Kasper Irming og Lasse Boesen.

Bilal Suman forventer, at sidstnævnte bliver klar til at få spilletid mod Kielce.

- Vi skal spille med stor omtanke i vores angrebsspil. Og så skal vi undgå unødvendige tekniske fejl. Hver eneste bold er som guld for os. Vi skal have et godt forsvar og angreb, hvis vi skal have en chance mod dem, siger træneren.

KIF Kolding er nummer to i gruppe B med seks point for fire kampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere