Lindberg sender danske kolleger til tælling

Hans Lindberg og HSV vandt en mårlig affære over Flensburg/Handewitt, der sparede flere danskere mod slutningen

Hans Lindberg og HSV vandt lørdag eftermiddag det prestigefyldte opgør mod Flensburg/Handewitt. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)
Hans Lindberg og HSV vandt lørdag eftermiddag det prestigefyldte opgør mod Flensburg/Handewitt. (Arkivfoto: Claus Bonnerup)

HSV Hamburg-Flensburg/Handewitt 32-27 (15-14)

HAMBURG (Ekstra Bladet): Stillingen i 'trekampen’ mellem danskerklubberne, HSV Hamburg og Flensburg/Handewitt står 1-1 efter at HSV Hamburg lørdag eftermiddag i O2 World i Hamburg i Champions League fik revanche for søndagens nederlag i Bundesligaen.

Da gruppespillet i Champions League vender i den kommende uge er der tale om en dobbeltkamp, så HSV Hamburg skal torsdag til Flensburg til den tredje kampe mellem de to ærkerivaler på 11 dage.

Se også: TV: Drama da Mogensen fik 'gak-gak' rødt kort

Trods en flot start af gæsterne fik hjemmeholdet stille og roligt overtaget allerede inden pausen og siden handlede det kun om sejrens størrelse.

De første 30 minutter blev lidt af et målorgie med 29 mål på en halv time.

Se også: Dansk stjerne på plads som Bundesliga-træner

Hjemmeholdet blev anført af kroaten Domagoj Duvnjak med seks mål, og da Flensburg efter pausen satte Hamburgs store stjerne ud af spillet overtog den nye spanier Joan Canellas hovedrollen og nåede ligelees op på seks mål.

De to blev overgået af hjemmeholdets danske topscorer Hans Lindberg med syv fuldtræffere.

Flensburg hang med det meste af 1. halvleg, men da træner Ljubomir Vranjes efter pausen valgte at spare flere af nøglespillere.

Se også: Eggert spiller videre i Flensburg

Det gjalt blandt andre trioen Thomas Mogensen, Lasse Svan Hansen og Anders Eggert afskrev han også muligheden for at slå de forsvarende Champions League mestre, fordi Flensburgs bænk dertil altså er for ’tynd’.

Med sejren er HSV Hamburg i spidsen i gruppe D med tre points forspring til Flensburg/Handewitt, som igen er tre point fran aalborg, som dog har en kamp mindre.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere