Er du Danmarks største Mikkel Hansen-fan?

Ekstra Bladet leder efter Danmarks største Mikkel Hansen-fan. Er det dig, kan du få et eksklusivt møde med håndbold-stjernen i Paris

Mikkel Hansen i Paris (Privatfoto)
Mikkel Hansen i Paris (Privatfoto)

Ekstra Bladet udlodder i samarbejde med Head and Shoulders en eksklusiv konkurrence, hvor du kan vinde en rejse for to personer til Champions League-kamp lørdag den 23. November, med rejse og ophold betalt (ikke lommepenge og forplejning) OG et personligt møde med Mikkel Hansen. Samlet værdi ca. 8.500 kr.

Danmark er en håndboldnation, og vi har mange store profiler. Hos herrerne er der dog i disse år en spiller, der rager ekstra højt op i landskabet. Både med sit talent, sin fysik, og sin evne til at tryllebinde håndboldfans. Mikkel Hansen hedder han, og han spiller i den franske liga, hvor han pt. ligger nr. 1 med Paris Saint-German.

Mikkel Hansen er omvendt også glad for den opbakning, han får fra danske fans – både når han optræder for landsholdet, eller når danskere løser billet i Paris og sidder på lægterne og hepper.

Som ambassadør for 'Head and Shoulders' giver Mikkel og hans sponsor nu en heldig vinder med partner mulighed for denne unikke oplevelse.

For at deltage i konkurrencen skal du sende et billede til Niels.Larsen@eb.dk senest onsdag den 20. november kl. 12.00, der viser, hvorfor du er Danmarks største Mikkel Hansen fan. Udover hovedpræmien udlodder vi 2x1 stk. goodie bags fra head and shoulders til en værdi af 500 kr. Vinderne får direkte besked.

Fakta om rejsen til Paris:

- 2 x flybilletter (afgang d. 23 nov KBH - PAR: Afgang formiddag - retur d.24 nov PAR - KBH: Afgang aften)

- 2 x billetter til Champions League PSG vs. Wacker Thun (d.23 nov. 18.00)

- Møde med Mikkel Hansen efter kampen

- Hotel overnatning, dobbeltværelse d 23. nov (inkl. morgenmad d.24 nov)

- Middag d. 23 + 24 nov.

- Head & Shoulders Goodie bag

Estimeret samlet værdi af præmien: 8.500 kr.

Hovedpræmien indbefatter ikke lommepenge. og min. en af deltagerne skal være 18 år eller derover.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere