10-årige Lucas er DK's største Mikkel Hansen-fan

Ekstra Bladet ledte efter Danmarks største Mikkel Hansen-fan og fandt ham i Odense

Lucas klædt ud som sin helt (Privatfoto)
Lucas klædt ud som sin helt (Privatfoto)

Den 10-årige Lucas fra Odense har fået Mikkel Hansens svedige pandebånd tre gange, har været klædt ud som ham til fastelavn og tømt familiens skobudget, fordi han ALTID vil spille i samme sko som sit idol.

Det er nogle af årsagerne til, at Lucas' far Peter deltog i Ekstra Bladets og Head and Shoulders eksklusive konkurrence om en tur til Paris for at møde og se Mikkel Hansen. Og det er samme elementer, der ligger til grund for, at Lucas blev vinderen.

Han skal derfor i weekenden en tur til Paris med sin mor og se Champions League-håndbold. Lucas far ville gerne selv have deltaget i turen, men en skade gør, at han er nødt til at se misundeligt på hjemmefra. Det gør dog ikke noget, for han ved, hvor glad knægten bliver, når han overbringer ham nyheden.

- Det er da løgn. Hold kæft han bliver glad. Det er vi glade for. Vi skal hente ham fra skole om lidt, han kommer fuldstændig op at køre. Det er sgu vildt. Jeg ved sgu ikke rigtig, hvad jeg skal sige. Han har været fan, nærmest inden han kunne gå. I hvert fald fire år, hvor han har spillet håndbold, siger Peter, da Ekstra Bladet overbringer de gode nyheder.

Peter og Lucas sendte flere billeder ind til konkurrencen (du kan se dem i galleriet over artiklen) og skrev også en lang forklaring om, hvorfor Lucas skulle vinde. Her stod bla.:

- Lucas er i sit eget håndboldspil inspireret af Mikkel Hansen, og sågar begyndte han også på et tidspunkt at gå og løbe som Mikkel Hansen, når han spillede håndbold, og naturligvis spiller Lucas venstre back, som også Mikkel gør det. På et tidspunkt blev det også lidt dyrt i sko, da Lucas ønskede at skifte sko i takt med Mikkels hastige skift af spillersko.

- For Lucas er der ingen ved siden af og ingen over Mikkel Hansen, og som Lucas skriver i en af flere stile om håndbold og Mikkel Hansen til skolen, så er 'Mit idol Mikkel Hansen, som er verdens bedste håndboldspiller', og Lucas største ønske er da også at blive verdens bedste håndboldspiller ligesom sit store idol og forbillede.

- Lucas værelse er massivt dekoreret med Mikkel Hansen ting, og det sidste, han kigger på, inden han sover, er Mikkel Hansen, som er afbilledet på en stor plakat, der er sat op i loftet. Udover at se fjernsyn og afsøge internettet, skrive og tale og læse om Mikkel Hansen, så klæder Lucas sig også ud som Mikkel Hansen fx ved Fastelavn, ligesom han også har bagt flere Mikkel Hansen kager.

Lucas selv skriver om det hele:

- Det ville være monster mega Mikkel sejt og en ud over alle grænser kæmpe oplevelse at få lov til at møde Mikkel i Paris og se ham spille der - en oplevelse for livet.

Kæmpe tillykke til Lucas, der altså får en oplevelse for livet.

1 af 5 Collage på Lucas værelse (Privatfoto)
2 af 5 Lucas med pandebånd, han har fået af Mikkel Hansen (Privatfoto)
3 af 5 Lucas til fastelavn (Privatfoto)
4 af 5 Lucas skriver stile om Mikkel Hansen (Privatfoto)
5 af 5 Lucas klædt ud som sin helt (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere