Michael V. Knudsen på vej til BSV

Lokal avis erfarer, at Michael V. Knudsen er på vej til BSV. Parterne har tidligere bekræftet forhandlinger

Michael V. Knudsen kunne meget vel være en forstærkning til Bjerringbro-Silkeborg. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)
Michael V. Knudsen kunne meget vel være en forstærkning til Bjerringbro-Silkeborg. (Arkivfoto: Jens Dresling/Polfoto)

Én af dansk håndbolds største stjerner de seneste 10 år, Michael V. Knudsen, kan være på vej tilbage til den danske liga.

Torsdag meddeler Bjerringbro-Silkeborg, at man fredag præsenterer 'en ny stjernespiller', som klubben skriver i en pressemeddelelse.

Og et kvalificeret bud er Knudsen, der er på kontrakt i Flensburg-Handewitt.

- På pressemødet præsenteres en ny stjernespiller til Bjerringbro-Silkeborg fra den kommende sæson, lyder det i torsdagens pressemeddelelse fra BSV.

Tidligere på måneden anførte BSV's sportschef Carsten Albrektsen overfor Jyllands-Posten, at man lå i forhandlinger med netop Michael V. Knudsen.

Det er Midtjyllands Avis, der mener at vide, at det er Michael V. Knudsen, der er tale om.

Har tidligere været tæt på BSV
- Men de sidste detaljer var endnu ikke på plads. Herunder finansieringen af Knudsens løn, som klubben har bedt sponsorer hjælpe med tilskud til. Men nu er det hele tilsyneladende faldet på plads, skriver mja.dk.

Den danske stregspiller, der er noteret for 231 A-landskampe og 772 mål og har to EM-titler på cv'et, er på kontrakt i Flensburg-Handewitt en sæson mere.

Se Sønderjyske lave en 'Mikkel Hansen'Det er ikke første gang, de to parter er tæt på hinanden. Allerede i 2010 var der kontakt, og det samme var tilfældet sidste efterår, hvor Knudsen dog valgte at forlænge sin kontrakt med den tyske storklub i stedet for. Det var den kontroversielle kontrakt, hvor Knudsen samtidig gav afkald på VM-slutrunden i Spanien.

Tidligere har han spillet for Viborg HK og Skjern Håndbold.

Pressemødet er kl. 13 fredag.

Opdateres...

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere