'Knudsen er et scoop for BSV'

Bjerringbro-Silkeborg styrkes markant med tilgangen af Michael V. Knudsen, der ventes at skrive under med håndboldklubben fredag

Michael V. Knudsen. (Arkivfoto: Claus Bonnerup/Polfoto)
Michael V. Knudsen. (Arkivfoto: Claus Bonnerup/Polfoto)

Bjerringbro-Silkeborg præsenterer med stor sandsynlighed Michael V. Knudsen som ny spiller i klubben fra næste sæson.

Torsdag meddelte den midtjyske håndboldklub, at man indkalder til pressemøde kl. 13, og at der præsenteres en stjerne.

BSV vil ikke ud med, hvem der er tale om, men alt peger på stregspilleren fra Flensburg-Handewitt.

Og det er virkelig godt skuldret af de ambitiøse jyder.

Det mener den tidligere topspiller og nuværende ekspertkommentator på TV3 Sport Jeppe Haugaard.

- Jeg er ret overbevist om, at det er ham. Og det vil overraske mig mere, hvis det ikke er ham, eftersom begge parter tidligere på måneden bekræftede, at de forhandler. Det er stort, at han vender hjem, siger Haugaard til Ekstra Bladet.

- De seneste par sæsoner har han været ramt af skader, men han har haft godt af sin landsholdspause. Det ser ud som om han bevæger sig mere frit end de senere år. Han ser mindre skadesplaget ud, siger Haugaard.

Se også: Michael V. Knudsen på vej til BSV

Knudsen vil kile sig ind blandt de allerstørste stjerner i Håndboldligaen, når/hvis han vender hjem.

- Det er sgu et scoop, og det vil enhver dansk klub synes. Set i lyset af det aktuelle hierarki herhjemme vil jeg betragte det som overraskende, at det er netop BSV, der har hentet ham hjem, siger Jeppe Haugaard med henvisning til Bjerringbro-Silkeborgs aktuelle problemer.

- Det er en type som Knudsen, de mangler. Den der vinder, som jeg vil karakterisere ham som. Han går altid forrest og hiver de andre med. Ikke så meget i tale - men mere i handling. Mange af BSV-spillerne har haft en tendens til - groft sagt - at slås i blinde og slå op i banen. Knudsen gør ingen af delene. Og det kan de godt bruge, siger Haugaard.

Michael V. Knudsen har været med i toppen af dansk og international håndbold i mere end 10 år. Efter nogle sæsoner og gennembrud for Viborg og Skjern skiftede han i 2005 til Flensburg-Handewitt, hvor han hurtigt etablerede sig som en stjerne.

I landsholdssammenhæng har han med undtagelse af VM-slutrunden i januar været en fast bestanddel af truppen, der hentede EM-bronze i både 2002 og 2004, inden landstræner Torben Winther blev fyret og erstattet af Ulrik Wilbek. Siden er det blevet til VM-bronze i 2007, EM-guld i 2008 samt VM-sølv i 2011 for Michael V. Knudsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere