Michael V. Knudsen skifter til BSV

Landsholdsstregen har skrevet under på en treårig kontrakt

Michael V. Knudsen takker af efter ni sæsoner i Nordtyskland. (Foto: Flensburg Handewitt/PR)
Michael V. Knudsen takker af efter ni sæsoner i Nordtyskland. (Foto: Flensburg Handewitt/PR)

Efter ni sæsoner hos den nordtyske stolthed SG Flensburg Handewitt vender Michael V. Knudsen fra den kommende sæson hjem til dansk håndbold.

Som ventet skal han fra sommeren 2014 spille for Bjerringbro-Silkeborg, hvor han har skrevet under på en treårig kontrakt.

Til BSV's hjemmeside siger Michael V. Knudsen:

- Jeg er rigtig glad for at være hernede i Tyskland, og det har været svært at tage skridtet tilbage til Danmark, men jeg har altid gerne ville slutte min karriere i Danmark. Nu var der så muligheden for at komme til Bjerringbro-Silkeborg, og den var så spændende, at jeg ikke kunne lade den gå.

Se også: 'Knudsen er et scoop for BSV'Se også: Drama: Lindberg smidt ud efter Eggert-tackling

Stregspilleren med fortid i Skjern har været en af de helt store profiler hos nordtyskerne og understreger over for klubbens fans, at beslutningen ikke har været nem

- SG var i næsten et årti mit sportslige hjem. Jeg skylder denne klub uendeligt meget, men skal med mine 35 år også tænke på min fremtid, udtaler Michael V. Knudsen i en pressemeddelelse fra Flensburg Handewitt.

- SG vil med sine fantastiske fans altid have en særlig plads i mit hjerte, og jeg takker ledelsen for deres forståelse for min beslutning. Jeg vil give alt i min sidste tid og håber igen at holde et trofæ i hænderne, siger den danske streg.

For Flensburg Handewitt har Michael V. Knudsen rundet 300 kampe og 2000 scoringer. På landsholdet er han noteret for 229 landskampe og var med i truppen, der blev europamestre i 2008.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere