Sønderjyde fik brølet til at runge

- Det allerbedste er at få lov til at trække i den røde trøje, siger Jane Schumacher, der var på ægte hjemmebane i Sønderborg

Jane Schumacher var rigtig meget på hjemmebane (Foto: Ernst van Norde)
Jane Schumacher var rigtig meget på hjemmebane (Foto: Ernst van Norde)

SØNDERBORG (Ekstra Bladet): Spilstyrer med kun tre landskampe på bogen. Noget af en udfordring før et VM, hvor Jane Schumacher skal assistere Kristina ’Mulle’ Kristiansen som offensiv hærfører – men hun bestod testen mod et godt rumænsk landshold, da hun fik chancen i anden halvleg.

- Det var skide sjovt. Man sidder der og tripper og vil så gerne have nogle minutter på banen. Det var fedt at mærke stemningen, holdet og bolden. Nu glæder jeg mig allerede til i morgen, siger den 25-årige Skive-spiller.

Se også: Pytlicks landshold vender nederlag til sejr i VM-test

Hun var dog i dén grad på hjemmebane. Når man er født og opvokset i Tinglev, så brøler hele hallen altså med, når det er en ægte sønderjyde, der bryder igennem og bliver tilkendt et straffekast i Sønderborg!

- Selvfølgelig er det fedt at spille i Sønderjylland. Men at have den her trøje på, det er det allerbedste, siger hun og nusser den røde landskamp-bluse.

- Og så er det egentlig ligegyldigt, hvor man spiller henne. Men det er dejligt, at familien sidder og kigger på - far, mor, onkler, tanter og sådan lidt forskelligt, siger Jane Schumacher.

- Jeg var ikke nervøs. En lille smule inden kampen, men da jeg først kom ind på banen, så var det egentlig fint, siger strategen, der medgiver, at første halvleg bød på en del skønhedsfejl.

Se også: Håndboldpige knockoutet: Det gjorde dejligt ondt

- Vi skulle lige finde hinanden og i gang. Det er lang tid siden, vi har spillet kamp, så det har meget med timing at gøre. Vi skulle også lige finde den rette indstilling og fight, men til gengæld synes jeg også, at da vi ramte det rette spændingsniveau, så kørte vi jo også derudad, siger Jane Schumacher.

Dansk topscorer med syv – Stine Jørgensen:

- Det blev da til et par stykker. Det var fedt, vi vandt, og det var super godt, vi kom tilbage. Selv om vi var bagud med fire, kunne vi mærke, der var sådan en ro, og vi turde jo stadig spille det koncept, vi havde lagt, siger Stine Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere