Lars Christiansen: Jeg havde dødsangst

Skilsmisse og dødsfald i håndboldmiljøet sendte Lars Christiansen ud i krise

Lars Christiansen var i en dyb krise, fortæller han i en ny biografi. Foto: Lars Poulsen
Lars Christiansen var i en dyb krise, fortæller han i en ny biografi. Foto: Lars Poulsen
Følg Håndbold

Håndboldspilleren Lars Christiansen har levet et liv, hvor identiteten som håndboldspiller skyggede for alt. Ikke mindst hans familie.

Det viste sig blandt andet ved, at han forsøgte at tilfredsstille alle de børn, der gerne ville have autografer af håndboldspilleren - mens den lille dreng, der gerne ville kaste bold med faren, kom i sidste række.

Det egoistiske håndboldliv endte med, at Lars Christiansens hustru, Christina Roslyng, i 2009 meddelte, at hun ville skilles. Kærligheden var der stadig, men hun var ikke glad og ville rejse fra parrets hjem i Tyskland og hjem til Danmark med sønnen Frederik.

- Det var der, korthuset væltede. Jeg kunne se, at jeg havde brugt hele mit liv på at servicere andre og gøre alle glade, bortset fra dem, der betød mest, siger Lars Christiansen i dagens udgave af Jyllands-Posten i forbindelse med, at han er aktuel med biografien 'Når sandheden skal frem', som udkommer i næste uge.

Han fortæller ligeledes i interviewet, at han efter skilsmissekrisen i efteråret 2011 blev ramt af en frygt for at dø, efter en ung håndboldspiller og formanden for Dansk Håndboldforbund døde.

Det var så slemt, at han ikke turde sove, var overbevist om, at han skulle dø og flyttede hjem til sin bedste ven og vennens hustru, så de kunne nå at redde ham, hvis han var ved at dø.

- Den første tid med angst og stress er den værste i mit liv. Det var ikke bare sådan, at jeg troede, jeg skulle dø. Jeg var 100 pct. sikker på, at jeg skulle dø, siger Lars Christiansen til Jyllands-Posten.

Det er nu et halvt år siden, at han har mærket angsten, og han har fået mere styr på de værdier, der betyder noget for ham i livet, siger han til avisen.

Håndboldparret bor i dag igen sammen i Juelsminde med sønnen Frederik.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.