Lars Jørgensen: Har ondt når jeg griner

Lars Jørgensen har smerter på grund af trykkede ribben, men er opsat på at komme i aktion mod Ribe-Esbjerg

Lars Jørgensen i aktion mod Skjern tidligere på sæsonen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Lars Jørgensen i aktion mod Skjern tidligere på sæsonen. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Det er ikke ofte, Lars Jørgensen går rundt og griner på en håndboldbane. Lige for tiden sker det nok endnu mindre, for det gør ondt på veteranen.

Lars Jørgensen har fået trykket ribbenene, intet er brækket, men skaden gjorde, at han ikke var med i KIF Koldings 26-25-sejr i Champions League ude over Vive Targi Kielce i søndags.

Nu satser Lars Jørgensen - som tirsdag forlængede sin kontrakt med klubben med to år - på at være med i onsdagens ligakamp mod Ribe-Esbjerg i Brøndby.

- Jeg har stadig ondt, når jeg griner, og når jeg laver nogle særlige bevægelser. Vejrtrækningen har jeg fået ok styr på.

- Jeg er først med på lige fod med de andre om tre-fire uger. Men mindre kan også gøre det. Jeg er da ret opsat på at være med og deltage allerede onsdag mod Ribe-Esbjerg, siger Lars Jørgensen.

- Jeg kan ikke få så meget behandling. Det skal have ro, og jeg skal ikke stresse det for meget. Og så skulle smerten gerne gradvist blive mindre.

Se også: TV: Se håndboldpigers frække video-parodiSe også: Legender forlænger med KIF

- Jeg vil fortsat skulle spille på smertestillende for at komme igennem dagene uden de helt store problemer. Det vil jeg skulle gøre de næste par uger, siger han.

Mod Kielce var Lars Jørgensen parat til at bide smerten i sig og spille, men det blev ikke nødvendigt.

- Det går stille og roligt fremad. Jeg havde en fornuftig opvarmning til kampen mod Kielce og var også meldt klar, hvis der var specielt brug for det.

- Der er nogle specifikke ting som at kaste bolde, som jeg stadig har svært ved. Men det er blevet bedre fra dag til dag, siger Lars Jørgensen.

Det var måske meget godt, at Lars Jørgensen kunne give kroppen et par ekstra dages ro, for Kielce spillede meget fysisk i søndagens kamp.

- Der var lagt op til, at der skulle komme nogle konfrontationer med deres store stregspillere, og jeg var ikke 100 procent klar. Men jeg følte, at jeg godt kunne have bidraget på et eller andet niveau, men heldigvis blev det ikke nødvendigt.

- Det var rart, at jeg kunne mærke, at jeg kunne løbe fornuftigt uden at have alt for ondt. For der venter et meget hårdt program måneden ud og hele december. Og jeg føler mig klar til at deltage.

- Jeg har været heldig med, at ribbenene kun er blevet trykket, og at de ikke er brækket, lyder det fra Lars Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere