TV: Se håndboldpigers frække video-parodi

Seks Viborgspillere parodierer et brasiliansk sang-hit

En video med seks af Viborg HKs håndbold-piger er dukket op på nettet, hvor Cleopatre Darleux, Chana Masson, Sanja Damnjanovic, Anne Kjersti Duvdal, Isabelle Gulldén og danske Louise Burgaard danser frækt til et brasiliansk sang-hit.

Om den vitterligt er fræk eller ej, må være op til læserne at bedømme, men hvorom alting er, så var det faktisk slet ikke meningen, at videoen skulle have ramt offentligheden. Det forklarer den danske landsholdsspiller Louise Burgaard, der er det danske islæt i videoen.

Se også: Viborg slår Odense og topper ligaen

- Vores målvogter Chana Masson er fra Brasilien, og der kører denne her sang, som et brasiliansk amerikansk fodboldhold havde lavet en parodi på.

- Så hun fik den idé, at det skulle vi selvfølgelig også, og det gjorde vi så. Det var skide sjovt, men jeg havde ikke regnet med, den skulle ud i offentligheden, lyder det med et grin fra landsholdets højre back-bomber, der uddyber:

- Vi danser, eller vi prøver på det. Jeg ved faktisk ikke, hvad sangen hedder, men den er vist ret kendt i Brasilien, hvor de danser den her dans mere hurtigt og mere kyndigt end os.

- Vi lavede det i sjov, og vi er jo slet ikke vant til at bevæge vores hofter. Folk kunne ikke en gang holde ud at have stiletterne på. Det var ment som en parodi. Den ser måske lidt for seriøs ud, men vi havde det sjovt med det, og det er bare fis og ballade, vi er i hvert fald ikke ude på at støde nogen, siger Burgaard til Ekstra Bladet.

Se også: Burgaard: Der gik pøbelfryd i den

- Den er ganske harmløs, synes jeg. Vi danser jo ikke det mest sensuelle i verden. Men Chana synes, det var mega-sjovt, og jeg tror faktisk også, at brasiliansk tv har vist vores video.

- Hvordan kommer man på sådan en idé?

- Chana slog det op på vores interne facebook-væg på holdet og opfordrede os til dans. Så vi havde det sjovt med det og bevægede hofterne. Det hele er sjov og ballade. Der er ikke noget afslørende i det, så sexede er vi jo ikke engang, hævder en grinende Viborg-back.

Et kig på videoen afslører dog et par særdeles veltrænede maveskind.

Se selv videoen øverst i artiklen

Sangen, som Viborgs håndboldpiger parodierer, hedder ’Show das Poderosas’ og bliver sunget af den brasilianske sangerinde Anitta. Og Louise Burgaard har helt ret. Sangen er nemlig yderst populær i Brasilien og fik en masse omtale i de brasilianske medier i maj.

Se også: Fjerde sejr i træk til Viborg

Omtalen førte til, at videoen blev den mest sete på Youtube i Brasilien i maj, hvor mere end 65 millioner så. Sangen blev samtidig den bedst sælgende på den brasilianske iTunes, og i juni var sangen den næstmest spillede på de brasilianske radiostationer.

Du kan se den originale sang af Anitta her:

http://www.youtube.com/watch?v=FGViL3CYRwg

Det brasiliansk amerikanske fodboldhold, der valgte at parodiere sangen, og som sidenhen blev parodieret af Viborgs piger, hedder Cuiabá Arsenal.

Du kan se de brasiliansk amerikanske fodbold-herrers parodi her:

</p>

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere