Mesterlig spænding

Skjern skummede efter nederlag

Aalborgs målmand Ole Erevik (Foto: René Schütze)
Aalborgs målmand Ole Erevik (Foto: René Schütze)

Aalborgs landsholdsspiller Mads Mensah havde i minutterne efter slutsignalet svært ved at forstå, at kampen endte med at få en gyseragtig afslutning.

Selv da han fik bragt hjemmeholdet foran 26-24 med halvanden minut tilbage havde Skjern mulighed for at stjæle mindst et point, da hjemmeholdet efterfølgende fik Johan Jakobsson udvist.

Se også: Brandvarm Mads redder Aalborg

I forvejen var anfører Jacob Bagersted blevet straffet for tredje gang, så det var i godt et minut 4 mod 6.

- Jeg synes ellers, at vi havde god kontrol over kampen, så det burde ikke være blevet så spændende, siger Mads Mensah efter Aalborg-sejren, som kom efter tre Skjern-sejre i træk i Limfjordsbyen.

- Det er dejligt at prøve at vinde over Skjern på hjemmebane. Det har jeg ikke prøvet som Aalborg-spiller, siger hjemmeholdets velspillende målmand Ole Erevik.

Se også: Kontorhjælp til favoritterne

Mens spillerne hos de danske mestre således kunne juble over to point og kontakt med toppen, skummede Skjern-spillerne efter det andet nederlag i træk.

Dommerparret Mads Hansen og Martin Gjeding var hårde ved vestjyderne i slutfasen, hvor først Henrik Møllgaard og derefter Claus Møller Jakobsen fik to minutter..

Begge udvisninger hørte ifølge Skjern-lejren til de ’tynde’ af slagsen.

Se også: Derfor sagde Jesper Jensen ja til Aalborg

Henrik Møllgaard røg ud for et pikant lille skub, mens Claus Møller Jakobsen bedyrede, at det var i rent forsvar, at begge hænder var oppe, da Aalborgs Johan Jakobsson kom for tæt på.

Det blev dommerne fortalt både under og efter kampen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere