Derfor sagde Jesper Jensen ja til Aalborg

Den kommende Aalborg-træner får 270 km hver vej på arbejde i sit nye job

Jesper Jensen (t.h.) i selskab med sin assisten Stefan Madsen. (Foto: Aalborg Håndbold)
Jesper Jensen (t.h.) i selskab med sin assisten Stefan Madsen. (Foto: Aalborg Håndbold)

- Du ved aldrig, hvornår der igen er et ledigt topjob.

Sådan lyder svaret fra eks-landsholdsspiller Jesper Jensen, som hoppet på, da trænerkarrusellen drejede igen efter Aalborg-træner Nikolaj Jacobsens ja til den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen.

Selv om der er 270 km hver vej til og fra arbejde.

Den tidligere Skjern-anfører, der lige er begyndt i trænerbranchen som chef for Vejens damer, har allerede taget forsmag på de næste tre sæsoner.

270 km er det samme som to timer og et kvarter fra bopælen i Esbjerg med fru Lotte og tre små børn til Gigantium i Aalborg, så han kan se frem til nogle år som en af landevejens riddere.

- Det er ikke så slemt, som det lyder. Der er motorvej hele turen, hvis jeg kører over Kolding, siger Jesper Jensen, der lige skulle bruge et par dage til at overveje situationen, fordi der skulle styr på det praktiske og logistikken.

Se også: Tysk topklub: Derfor valgte vi Nikolaj Jacobsen

- Jeg blev da stolt, da Aalborg Håndbold ringede. Det er et af de store job, siger Jesper Jensen, som allerede er begyndt at snakke om nye navne til Limfjordsbyen i stedet for blandt andre Johan Jakobsson og Jacob Bagersted, som i næste sæson spiller videre i Flensburg/Handewitt og Magdeburg.

Eks-landsholdsspilleren sluttede reelt i rødt og hvidt ved VM i Kroatien i 2009, hvor landstræner Ulrik Wilbek vragede ham til bronzekampen mod Polen. Der var senere en enkelt optræden før VM i Sverige 2011, men her blev unge Rasmus Lauge hasteindkaldt på bekostning af Jesper Jensen, da Thomas Mogensen blev skadet og rejste hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere