11-årig dansker tager PSG med storm

Lucas fra Odense fik sit livs oplevelse i sidste weekend

En 11-årig dreng fra Odense fik sin største drøm opfyldt, da han i weekenden var inviteret til Champions League håndboldkamp i Paris med PSG og Wacker Thun, hvor han samtidig mødte sit største idol Mikkel Hansen.

- Det ville være monster-mega-Mikkel sejt og en ud over alle grænser kæmpe oplevelse at få lov til at møde Mikkel i Paris og se ham spille dér – en oplevelse for livet.

Med de fine ord tilmeldte blot 11-årige Lucas sig Head & Shoulders’ og Ekstra Bladets konkurrence, der gik ud på at finde Danmarks største Mikkel Hansen fan.

Det store møde
Lucas blev den heldige vinder, og sammen med sin mor blev han fløjet til Paris, hvor Mikkel Hansen tog i mod Lucas med åbne arme til den storslåede Champions League kamp. I bedste VIP-stil blev Lucas ført op ad den røde løber ind til kampen og blev placeret på de bedste pladser i stadion.

Efter kampen mødtes de to i VIP-loungen, hvor de fejrede PSGs store sejr og Mikkel forærede Lucas sin spillertrøje og pandebånd til stor begejstring hos den unge håndbold-entusiast. Mikkel var i top-godt humør, og de to hyggede sig rigtig godt sammen. Lucas spiller også håndbold på højt niveau og blandt andet fandt de ud af, at de har haft samme håndboldtræner.

Se også: 10-årige Lucas er DK's største Mikkel Hansen-fan

Lucas’ store passion er håndbolden, så derfor var det en stor oplevelse, da Mikkel kunne introducere ham for holdets andre spillere, som gladelig gav autografer. Særligt gjorde det indtryk hos Lucas at møde PSG-anføreren Daniel Narcisse, der er en af Lucas absolutte yndlingsspillere.

Interessen for de dygtige PSG-spillere var dog gensidig, og PSG har lagt billeder op på deres hjemmeside af Lucas og Mikkel Hansen.

Danmarks gladeste dreng
Det var en uforglemmelig oplevelse for ham, og overraskelserne blev jo ved og ved. Tilbage på hotellet ventede der Lucas en masse lækre gaver fra Head & Shoulders og den nye EM håndbold.

- Lucas havde en super god tur til Paris – han fortæller og fortæller og er pt. Danmarks gladeste dreng, siger Lucas’ mor til Ekstra Bladet.

- Han kunne slet ikke sove af ren begejstring over dagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere