Dalby med til testkampe

Landstræner Jan Pytlick har indkaldt bagspilleren Camilla Dalby til weekendens testkampe i Kvik/AL-Bank Cup.

Camilla Dalby blev først fravalgt til Jan Pytlicks VM-trup, men er nu inde omkring landsholdet som gardering for Louise Burgaard. (Foto: René Schütze/Polfoto)
Camilla Dalby blev først fravalgt til Jan Pytlicks VM-trup, men er nu inde omkring landsholdet som gardering for Louise Burgaard. (Foto: René Schütze/Polfoto)

Det danske kvindelandshold i håndbold er blevet forstærket med en rutineret spiller, men det skal udelukkende ses som en gardering inden VM-slutrunden i december.

Kort før aftenens træningskamp er Camilla Dalby blevet indkaldt til landsholdslejren for at være med i weekendens kampe imod udviklingslandsholdet, Tjekkiet og Spanien.

Indkaldelsen kommer, fordi højrebacken Louise Burgaard har en irriteret sene i højre knæ. Landsholdsledelsen har besluttet, at Burgaard skal sidde over i kampene for at sikre, at landsholdsprofilen ikke overbelastes før VM.

Se også: Pytlick: - Svært valg, Dalby er skarp!

- Senen er irriteret, og vi vil ikke risikere at overbelaste Louise Burgaard. Vi har fuldstændig styr på det, hun er i gang med et behandlingsforløb, så vi sikrer, at hun fortsat holder sig klar til VM, lyder det fra Jan Pytlick.

Burgaard selv tager situationen med ophøjet ro.

- Jeg har en god fornemmelse med det og er helt rolig. Jeg er glad for, at der er opmærksomhed på det, så vi ikke løber nogen risiko, siger landsholdsspilleren.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere