Wilbek fyret i Viborg

Viborg HK har for anden gang i år fyret Susanne Munk WIlbek - denne gang stopper hun helt i klubben

Susanne Munk Wilbek er blevet fyret i Viborg, der har nedlagt hendes funktioner som talentchef og målmandstræner. (Foto: Anders Brohus)
Susanne Munk Wilbek er blevet fyret i Viborg, der har nedlagt hendes funktioner som talentchef og målmandstræner. (Foto: Anders Brohus)

Den tidligere Olympiske mester og verdens- og europamester Susanne Munk Wilbek kender efterhånden turen - ud af håndboldklubben Viborg HK.

I går blev hun nemlig fyret som talentchef og målmandstræner i klubben, hun repræsenterede gennem det meste af sin succesfulde karriere.

- Det er jeg da ærgerlig over. Klubben har nedlagt de sportslige udvalg, jeg var en del af, og så må jeg tage det til efterretning, siger Susanne Munk Wilbek til TV Midtvest.

Se også: TV: Se Nyegaard smaske Susan ThorsgaardSe også: Derfor endte håndboldstjerner i skilsmisse

I marts nedlagde klubben Susanne Munk Wilbeks stilling som sportschef, men hun fik lov til at fortsætte på deltid som talentchef og målmandstræner. Det fortsætter hun da også med frem til udgangen af februar, hvorefter hun står helt uden job.

Endnu ved hun ikke, hvad fremtiden så skal bringe, men det er muligt, at hun vil bruge sin uddannelse som fysioterapeut.

- Nu skal jeg bruge lidt tid til lige at tænke mig om. Jeg brænder meget for talentudvikling, og jeg brænder meget for sundhed og fysioterapi. Siden sommerferien har jeg været på deltid, så jeg har brugt tid på at dygtiggøre mig indenfor mit fag, så nu må vi se, hvad fremtiden bringer, siger hun.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere