Vragede Dalby: Jeg har det okay - nu

VM spilles kun få hundrede kilometer fra hendes bopæl i Montenegro – men Camilla Dalby holder sig skarp som reserve – i Randers

Camilla Dalby må tage sig til takke med tjansen som dansk VM-reserve. (Foto: Jens Dresling)
Camilla Dalby må tage sig til takke med tjansen som dansk VM-reserve. (Foto: Jens Dresling)

Camilla Dalby blev vraget, og den danske stjerne kommer ikke med til VM i Serbien – ironisk nok kun ganske få hundrede kilometer fra, hvor hun har slået hjemmet op nu: I montenegrinske Podgorica.

Hun må i stedet slå sig til tåls med en december som reserve – hjemme i Randers!

- Jeg har det okay, altså, jeg har lige været hjemme i Randers en uge og fået en lille pause. Selvfølgelig var jeg skuffet, for jeg var rigtig, rigtig skarp i de træningsdage, jeg nåede at være med til – jeg kan godt mærke nu, at timingen ikke helt er, hvor den skal være efter en uge væk, siger Camilla Dalby.

- Jeg blev så tjuhej kastet ud i det her, og jeg er her for at hjælpe i og med, at Louise Burgaard ikke lige kan spille. Hvis der bliver brug for mig i Serbien, vil det selvfølgelig være fedt, men jeg har accepteret, at december nok kommer til at gå med noget andet end VM i håndbold – for mit vedkommende. Så må jeg få det bedste ud af det ved at være herhjemme, siger venstrehånds-flækkeren.

Se også: Tjekkede Rikke greb chancen i testkamp

- Selvfølgelig er jeg skuffet, for jeg kan sagtens se mig selv i øjnene i forhold til det arbejde, jeg leverede i træningslejren. Mere kunne jeg ikke gøre – Jan Pytlick prioriterede så, at han ville have en ekstra venstre back med frem for en spiller på min position, og det er jo bare ærgerligt.

- Jeg håber selvfølgelig, at vi i fremtiden kan finde et spil, hvor der er plads til såvel Louise Burgaard, Line Jørgensen og mig. For jeg synes, jeg har en masse at bidrage med og tilføjer:

- Det er lidt svært, når man ryger ind og ud. Svært at finde sin plads, men sådan er det.

Hun fik beskeden i sidste uge i Svendborg. Jan Pytlick foretrak at gardere sig med 19-årige Anne Mette Hansen som en ekstra venstre back frem for at føre sig frem med tre venstrehænder i modsatte side.

Se også: Ny skade driller Pytlick kort før VM-start

Camilla Dalby trak nitten.

- Jeg er afklaret nu. Hvis du havde spurgt mig den dag, jeg lige havde fået det at vide, så ville du have mødt en super skuffet pige, indrømmer hun.

- Jeg spiller i en af Europas bedste klubber og spiller Champions League for fjerde år i streg. Det går okay i dag, jeg får lagt en masse gode frispilninger, så det er jeg godt tilfreds med.

Camilla Dalby bliver i Danmark og holder formen skarp i Randers, hvis…

- Jeg skal finde nogle herrer. Jeg træner lidt med dem i Randers HH og lidt med Randers HK, og så har jeg fået et styrke- og løbeprogram, jeg skal passe. Så må vi se.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere