'Mulle' trods dansk storsejr: Der gik lidt lal i den

Pytlick tilfreds med storsejr over Tjekkiet i kamp, hvor Danmark løb 28 kontraer – men kun scorede på de 15

Kristina Kristiansen scorede selv et par gange, da Danmark slog Tjekkiet i en testkamp forud for VM (Foto: Rasmus Baaner)
Kristina Kristiansen scorede selv et par gange, da Danmark slog Tjekkiet i en testkamp forud for VM (Foto: Rasmus Baaner)

De danske håndboldkvinder slog lørdag Tjekkiet med 34-21 i en testkamp forud for den kommende VM-slutrunde.

Kristina Kristiansen fik scoret et par gange til sidst og er delvist tilfreds med indsatsen:

- Mod sådan en modstander skal man jo vinde med 100 mål, hvis det er det, man kan. Vi får løbet en masse kontra, og ja… Vi vinder stort. Det er dejligt.

- Hvad med dig selv?

- Det er rigtigt, jeg skal skyde mere, men igen… Når jeg laver et kryds, er der så meget plads, at skytterne kan skyde – så jeg nøjedes med at spille de andre gode. Jeg SKAL skyde mere, men der var så meget plads, at vi kunne score bare på et simpel pladsskifte – og så løber vi vel 28-30 kontraer, og så bliver det jo svært at sætte så meget spil op.

- I brænder også mange!

- Ja, det er rigtigt. Selvfølgelig skal vi være skarpere, men vi scorer alligevel næsten 40 mål. Der var godt nogen nogen, hvor vi lallede lidt, og jeg skulle da også selv have scoret på en af dem, jeg brændte, siger ’Mulle’.

Se også: Vragede Dalby: Jeg har det okay - nu

Landstræner Jan Pytlick var især tilfreds med defensiven:

- Forsvaret! Jeg synes, vi bevæger os rigtig godt for hinanden, og det er lidt det, vi har manglet i nogle af de andre kampe – bevægelighed. Vi har også flere parader og støtteparader, end vi har set i de seneste kampe, for Tjekkiet kommer egentlig med stor fysik, og vi må bruge sindssygt mange kræfter i dag.

- Det frustrerede dem rigtig meget, at vi kom med det tryk. Og så synes jeg, Rikke Poulsen står en rigtig fin kamp, altså, det er jo også det, der lægger fundamentet for den store sejr: At vi kunne løbe mange fine kontraer på fine udkast fra hende.

- Vi talte selv 28 kontraer, men jeg aner ikke, hvor mange mål vi lavede på dem.

-15!

- Det er jo godt at se, at folk er så parate til at løbe. Som Louise Burgaard sagde – hun lavede statistik i dag: - Vi er så kontraparate i dag, det er bare helt vildt.

Danmark møder i morgen Spanien. Forhåbentlig en lidt hårdere ufordring i Aarhus, end Tjekkiet var i Holstebro.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere