Røvtur: Dansk håndboldhold uden sko og underbukser

Mors Thy måtte på panikindkøb tre timer før EHF Cup-farvel, fordi baggagen aldrig nåede frem til Rumænien

Jan Paulsen og Mors Thy fik ikke ligefrem den bedste optakt til holdets europæiske kamp i Rumænien. Baggagen nåede aldrig frem (Foto: René Schütze)
Jan Paulsen og Mors Thy fik ikke ligefrem den bedste optakt til holdets europæiske kamp i Rumænien. Baggagen nåede aldrig frem (Foto: René Schütze)

Mors Thys farvel til EHF Cup’en blev næsten lige så bizart som Århus’ europæiske exit.

Holdet fra Bette Balkan røg søndag aften ud i Rumænien efter en episode i en helt anden kategori end den normale med svindel og humbug.

I returmødet mod Constanta måtte Mors Thy f. eks. spille i lånt aflagt kamptøj samt nyindkøbte sko og underbukser, fordi et ellers så velrenommeret flyselskab som KLM ikke formåede at få danskernes bagagen frem.

Eller rettere Mors Thy-spillernes tasker stod og ventede, da holdet mandag skulle tilbage til Danmark.

Se også: Erik Veje amok efter nederlag: Svindel, til grin og brutalt

I to dage var bagagen ellers væk.

- Tre timer før kampen blev alle mand sendt ud i en et indkøbscenter for at finde bl. a. sko og andre fornødenheder, fortæller træner Jan Paulsen, som på grund af den ’mistede’ bagage hverken fik trænet med sine spillere lørdag eller søndag.

Årsagen til bagagens forsvinden og opdukken skyldes ifølge personalet i lufthavnen et strømsvigt i Amsterdam.

- Jeg har hørt om mange ting omkring europæiske kampe, men det er nyt for mig, at bagagen kan blive så meget væk. Normalt ville det være dukket op med næste fly, siger Jan Paulsen.

Se også: Se det voldsomme klip: Derfor raser Århus Håndbold

At dommerne var fra Kosovo, Erdoan og Arsim Vitaku, og EHF's udsendte fra Grækenland vil Mors Thy-træneren da heller ikke bruge som undskyldning for nederlaget:

- Folk må gerne tænke selv.

0 kommentarer
Vis kommentarer