Se det voldsomme klip: Derfor raser Århus Håndbold

Erik Veje Rasmussen og Århus Håndbold føler sig overordentligt snydt efter weekendens nederlag i Makedonien

Et tv klip lagt på Youtube viser, hvorfor Århus Håndbold og i særdeleshed træner Erik Veje Rasmussen er dødrasende over den behandling, som klubben fik under kampen.

På Århus Håndbolds hjemmeside siger Erik Veje Rasmussen selv om 33-24 nederlaget til HC Zomimak:

- Det, der foregik i Makedonien i forbindelse med denne kamp, kan ikke udtrykkes på anden måde end, at det var svindel. Det var sørgeligt at være vidne til, siger Erik Veje Rasmussen til klubbens hjemmeside.

- Jeg tror, at det i de kommende kampe kan have en positiv effekt på vores hold. Dels har vi været igennem nogle fælles oplevelser, men jeg tror at spillerne, ligesom mig, ikke synes, at det var sjovt at være som en dansende bjørn i et cirkus, som folk sidder og griner af.

- Vi var fuldstændig til grin i et absurd teater, hvor vi ikke havde nogen indflydelse på, hvad der foregik, siger Århus-træneren.

Se også: Erik Veje amok efter nederlag: Svindel, til grin og brutalt

Henrik Hansen er sandsynligvis vendt hjem med en del blå mærker, da Zomimak-spillerne flere gange gik hårdt til ham.

- De to dommere stod og så meget interesserede til, mens de makedonske spillere på skift leverede brutale overfald på Henrik Hansen.

- Når man bagefter ser kampen på video, må man konstatere, at der som minimum burde være uddelt 10 røde kort, og at de otte skulle være uddelt for slag i ansigtet på Henrik Hansen.

Århus havde vundet det første opgør på hjemmebane med 29-26, så med det store nederlag til makedonske HC Zomimak røg de ud af EHF Cuppen.

0 kommentarer
Vis kommentarer