Makedonsk skandaleklub: Danskerne smeltede som is

Mens dansk håndboldverden er på den anden ende efter skandalekampen mellem Århus og RK Strumica Zomimak, nyder makedonerne bare den knusende sejr over danskerne

Den makedonske klubs hjemmeside
Den makedonske klubs hjemmeside

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Århus Håndbold i den grad både blev bortdømt og banket hjem til Danmark, da de søndag var involveret i en af nyere tids største skandalekampe i professionel håndbold.

Det hårdtslående makedonske hold vandt med 33-24, og da Århus kun havde en 29-26 sejr med i bagagen, så var det slut i EHF Cup'en.

Men måden det skete på var utrolig. Med fysisk spil, der grænsede til decideret vold, og dommere, der så ligegyldigt til, havde Århus tabt kampen, inden de nærmest gik på banen.

Se også: Danskere klager over Balkan-rædslerSe også: Forfærdet Wilbek om skandalekamp: Ud over min fantasi

Hjemme i Danmark raser debatten, hvor bl.a. Ulrik Wilbek har udtryk dyb bekymring for de scener, man kan se i videoen i toppen af artiklen fra kampen. Århus-træner Erik Veje Rasmussen er selvfølgelig dybt frustreret. Men i Makedonien nyder man bare sejren og pladsen i gruppespillet i EHF Cup'en for første gang i klubbens historie. Og så hvordan man nemt slog danskerne.

- Danskerne smeltede som en isterning i en hed arena i Strumica. Fra begyndelsen havde man styr på kampen og havde på et tidspunkt et forspring på hele 10 mål. Til sidst endte det med en ni-måls sejr, hvilket var mere end nok til at skrive historie, lyder det på klubbens hjemmeside.

Århus Håndbold fortalte tidligere onsdag til Ekstra Bladet, at man vil klage til EHF over kampen.

Se også: Se det voldsomme klip: Derfor raser Århus HåndboldSe også: Aarhus-skandale i Makedonien undersøges af EHF

0 kommentarer
Vis kommentarer