Danskere klager over Balkan-rædsler

Århus Håndbold forventer ingen ny kamp, alligevel klager den danske klub efter makedonske øretæver i weekenden

Der er nu gået tre dage, siden Århus Håndbold fik bank på makedonsk grund til HC Zomimak i EHF Cup'en.

Bank i bogstaveligste forstand, hvilket i den grad blev dokumenteret med det tv-klip, klubben lagde på YouTube tirsdag, og som kan ses herover.

Efter nogle dages efterdønninger og snak internt i klubben, bekræfter direktør Henrik Lundorff nu overfor Ekstra Bladet, at det ikke stopper her.

- Vi sender en officiel klage i dag til EHF (Det Europæiske Håndboldforbund, red.), siger han.

Se også: Aarhus-skandale i Makedonien undersøges af EHFSe også: Røvtur: Dansk håndboldhold uden sko og underbukser

- Erik (Veje Rasmussen, cheftræner, red.) og jeg har været i dialog - og med spillerne også om hvordan det skulle håndteres. Og vi har egentlig ikke været i tvivl om, at vi ikke kunne sidde det overhørig, siger han.

Aarhusianerne tabte kampen klart og røg ud af turneringen, selvom man havde vundet den første kamp. Men klagen kommer ikke som et bittert efterspil i ærgrelsen over at være sendt ud, understreger han.

- Vi er realistiske og forventer ikke, at kampen kan spilles om. Men vi håber på og regner med, at det skaber noget omtale, der kan være med til at sikre, at det ikke kommer til at ske igen.

Se også: Erik Veje amok efter nederlag: Svindel, til grin og brutalt

- Det kan lyde hult med en klage, når man har tabt en kamp. Men da vi så videoen igen, var vi ikke i tvivl. Det var så uretfærdigt, og alle kan se, at det ikke var en normal kamp. Det var langt over, hvad man kan forvente og acceptere, siger Henrik Lundorff.

0 kommentarer
Vis kommentarer