Anders bliver nr. 23

Flensburg/Handewitt fortsætter med at købe ind over grænsen.

Det bliver danske Anders Zachariassen, der skal afløse Michael V. Knudsen i den tyske storklub Flensburg-Handewitt. (Foto: Ole Frederiksen)
Det bliver danske Anders Zachariassen, der skal afløse Michael V. Knudsen i den tyske storklub Flensburg-Handewitt. (Foto: Ole Frederiksen)

SønderjyskE’ s U 21 VM-sølvvinder Anders Zachariassen bliver nr. 23 i rækken af håndboldnavne, som krydser grænsen.

Han skal fra næste sæson afløse Michael V. Knudsen, som flytter hjem for at spille videre i Bjerringbro Silkeborg.

Dermed har Anders Zachariassen snuppet et job, som holdkammeraten, nordmanden Magnus Gullerud ifølge dennes agent ellers var favorit til at få.

Udover at være scoringssikre er den nye Flensburg/Handewitt-spiller en stærk forsvarsspiller, og det var på forsvarskvaliteterne, at denne i sin tid kom med til U 21 VM i Grækenland.

FlensburgHandewitts strandhugst har stået på siden Jan E. Jørgensen i 1992 blev hentet til klubben i en tid, hvor det kun var tilladt at have en udlænding pr. hold.

Siden er trafikken vokset og det er ikke kun spillere, som er hvet over grænsen.

Anders Dahl-Nielsen, Erik Veje Rasmussen og Jan Paulsen har f. eks alle været trænere i klubben.

Siden Jan E. Jørgensen har navne som Lars Christiansen, Morten Bjerre, Christian Hjermind, Lars Krogh Jeppesen, Joachim Boldsen, Søren Stryger, Kasper Nielsen og Lasse Boesen alle været elsket i grænseklubben.

Lige nu er der fem EM-aktuelle danskere, Thomas Mogensen, Lasse Svan Hansen, Anders Eggert, Michael V. Knudsen og Søren Rasmussen.

0 kommentarer
Vis kommentarer