Danske 'fans' amok: Håber jeres lorteland bliver ødelagt

Flere danske håndboldfans har i rasende mails svinet makedonske RK Strumica Zomimak til efter kampen mod Århus Håndbold

RK Strumica Zomimak er ikke på julekort med Århus Håndbold i år.

Det skulle være ganske vist efter weekendens efterhånden ret omtalte EHF Cup-kamp i Makedonien.

Næstekærligheden fra dansk side er til at tage og føle på, og det er ikke kun Århus Håndbold men også klubbens fans, der ikke just trækker på smilebåndet, når tankerne ledes tilbage på øretæverne på Balkan.

- I folk kan slet ikke forestille jer, hvor meget I er til grin og hvor meget skade I gør på både jeres land og folk. I sætter hele jeres land og folk i et dårligt lys. Og det er ikke kun i håndbolduniverset, skriver en dansk fan i en mail til klubben.Se også: Ragnarok inden skandalekamp: Vi måtte sove med jakker påSe også: Håndboldslagsmål fortsætter: Erik Veje griner ad makedoner

Tonen er dog skærpet hos en anden fan.

- Jeres HOLD skulle UDELUKKES fra ALLE INTERNATIONALE KAMPE!!

- I spiller IKKE HÅNDBOLD! Jeres hold er en SKAMPLET for SPORTEN!

- I BESTIKKER DOMMERNE, der TILLADER en EKSTREMT VOLDELIG KAMP!

- Du, Mr. Jankov (klubbens sportsdirektør, red.), skulle komme her, og så skal jeg PERSONLIGT OPFØRE mig, som dine såkaldte 'spillere' opførte sit over for spillerne fra Aarhus. Og så, Mr. Jankov, vil jeg PISSE på dig!

Fuck dig!Se også: Arrogante makedonere: Dansk tudefjæsSe også: Forfærdet Wilbek om skandalekamp: Ud over min fantasi

Helt galt går det dog for en tredje fan, der ikke har udøvet nogen form for censur på sin mail, inden den er blevet sendt.

- Jeg så for nylig en kamp med jeres hold i EHF-turneringen. Efter den oplevelse håber jeg, at alle I i jeres klub, der har med holdet at gøre, oplever, at jeres børn og forældre får kræft, og at I ikke vil være i stand til at sørge behandling til dem, så de dør i armene på jer, mens det går op for jer, hvor skrækkelige personer I er og ønsker, at I aldrig var født.

- I er en absolut skamplet på menneskeheden, og jeg håber, at I og jeres lorteland vil blive ødelagt, så ingen tænker på jer igen.

FUCK YOU

RK Strumica Zomimak vandt kampen 33-24 og går dermed videre efter at have tabt den første kamp med 29-26 i Aarhus.

0 kommentarer
Vis kommentarer