Makedonske voldsmænd skal tilbage til Århus

Skjern er parat til at sende voldmændene fra Zomimak direkte ind i løvens hule

Vestjyderne overvejer allerede at flytte gruppekampen mod det makedonske mandskab til Århus for at sikre sig optimal opbakning.

Skjern skal først spille hjemmekamp mod Zomimak i den sidste gruppekamp, hvor alt for længst kan være afgjort, og det glæder den udsendte repræsentant, klubikonet Anders Dahl-Nielsn.

- Det gør en kæmpe forskel, siger Anders dahl-Nielsen.

- Samtidigt er det fint, at vi allerede i den anden kamp skal til Zomimak.

- På daværende tidspunkt er der ikke er så meget på højkant, som i kamp, hvor man som mod f. eks. Århus vil gå videre ved at vinde med fire mål, siger Anders Dahl-Nielsen.

Se også: Nyt dansk hold tørner ind i makedonske voldsmændSe også: Danske 'fans' amok: Håber jeres lorteland bliver ødelagt

Denne havde en ønskeseddel med til lodtrækningen i Wien, som absolut ikke blev opfyldt, da ingen af hans to hedeste ønsker, Füchse Berlin og Kristianstad ikke er blandt gruppemodstanderne.

Derimod skal Skjern møde Frankrigs nr. 2, Montpellier med Thierry Omeyer i målet og Sporting Lissabon, som i øvrigt er åbningsmodstanderen i weekenden 8. og 9. februar.

Se også: Arrogante makedonere: Dansk tudefjæsSe også: Forfærdet Wilbek om skandalekamp: Ud over min fantasi

Derefter følger kampen i Makedonien, inden ’dobbeltopgøret’ mod Montpellier, hvor gruppen vender med Sporting Lissabon ude og Zomimak hjemme.

- Målet om at komme videre er realistisk, selv om det er ufattelig gode hjemmehold, som vi skal møde, siger Anders Dahl-Nielsen.

- Der venter en stor udfordring, men vi kan tillade os at tro på vores muligheder.

Zominak er i denne uge kommet på alles læber, da de sendte Århus Håndbold ud i weekenden. Det var især måden, det skete på, der har vakt forargelse. Med brutale midler og passive dommere, blev Århus bogstavelig talt banket ud af Makedonien, som man også kan se i videoen i toppen af artiklen.

Se også: Erik Veje amok efter nederlag: Svindel, til grin og brutalt

0 kommentarer
Vis kommentarer