Gravholt: Jeg er fuldstændig VM-klar!

Stregspilleren mærker intet til den hofte, der truede med at koste slutrunden – og fredag skal hun træne fuld skrald med Pytlicks VM-trup

Det så ikke så godt ud med Gravholt efter et slag på hoften i søndagens testkamp mod Spanien. (Foto: Rasmus Baaner)
Det så ikke så godt ud med Gravholt efter et slag på hoften i søndagens testkamp mod Spanien. (Foto: Rasmus Baaner)

NIS/BEOGRAD (ekstrabladet.dk): Det så ildevarslende ud, da Mette Gravholt efter et kvarter af kampen mod Spanien søndag sank sammen med en beskadiget hofte. VM-stregspilleren måtte samme aften scannes i Aarhus og senere af Team Danmark-specialisterne i Brøndby – men nu kan hun melde glad ud:

- Jeg er fuldstændig klar til at spille ved VM!

Mette Gravholt sprang dog aftenens træning i Beograd over for ikke ligefrem at tirre den hofte, der var ved at true med VM-afbud.

Se også: Gravholt scannes igen efter mystisk skade

- Men jeg mærker faktisk intet til skaden overhovedet. Flyveturen var faktisk heller ikke så slem, selv om vi mellemlandede i Wien, og det aldrig er godt med for meget op, ned, op og ned på sådan nogle rejser, fortæller Team Tvis Holstebro-fighteren.

- Jeg fik heldigvis iset skaden ned med det samme, så den slimsæk, der åbenbart er blevet lidt mast af en sene, ikke har taget skade. Jeg skal blankt indrømme, at jeg selv var nervøs i starten, men nu har jeg det perfekt, siger Mette Gravholt.

- Jeg træner fuldt med i morgen, og så skulle jeg gerne være klar til at give den en skalle allerede fra VM’s første kamp, siger stregspilleren, som landstræner Jan Pytilick dog kan vælge at sætte på skånekost i de første tre ’lette’ kampe mod Kina, Japan og Algeriet – hvis der er den mindste tvivl om streg-sluggeren.

De øvrige spillere joggede flyturen ud af systemet fra kl. 18 og halvanden time frem, og truppen ankommer efter overnatning i Beograd til spillebyen Nis 240 km mod syd ved middagstid fredag.

Se også: Jernhårde babies på jernhård VM-rejse

0 kommentarer
Vis kommentarer