Landsholdsstjerne: Jeg har altid vidst, jeg var til piger

Kvindelandsholdets offensive strateg bar på en tung hemmelighed, indtil hun sprang ud som 18-årig

Kristina Kristiansen fortæller om at springe ud - køb Ekstra Bladet torsdag og læs hele tillægget om VM i kvindehåndbold i Serbien (Foto: AP)
Kristina Kristiansen fortæller om at springe ud - køb Ekstra Bladet torsdag og læs hele tillægget om VM i kvindehåndbold i Serbien (Foto: AP)
Følg Håndbold

Kristina Kristiansen er hærføreren, der skal styre det danske angreb ved VM i Serbien fra Kina-åbneren på lørdag og forhåbentlig helt frem til finalestævnet med kulmination søndag den 22. december.

Bramfri, direkte og sjov – såvel i tale som i sine offensive aktioner på banen.

Men indtil hun var 18, gemte Taastrup-tøsen på en hemmelighed, der var næsten ubærlig – og lettelsen var til at mærke, da den nu 24-årige håndbold-general endelig slap sandheden løs:

Hun er til piger!

- Det var først, da jeg flyttede til Holstebro, jeg fortalte det – så jeg har vel været 18 år. Men mine forældre har jo altid vidst det og kunnet mærke det på mig, de ved bare alt! Alle accepterede det fuldstændig, så det har været rigtig nemt for mig, siger Kristina Kristiansen – der i daglig tale bærer kælenavnet ’Mulle’..

'Mulle' trods dansk storsejr: Der gik lidt lal i denSå er Pytlicks VM-hold på plads

Men det var vel alligevel en lettelse at få det ud?

- Det var bare som en sten, der landede tungt på jorden og sagde BOUF! Jeg slap for en masse små løgne som: ’Nej, det er Brian, der skriver fra Køge’, når det nu var en pige, jeg skrev med. Til familiefødselsdagene slap jeg for spørgsmål som: ’Nå, hvordan går det med drengene og sådan noget’.

Tog du en dyb indånding og besluttede, det var NU?

- Ja, jeg fik en kæreste, og det ville jeg jo gerne kunne vise til folk. Så sendte jeg en besked til familie og venner, at jeg var til piger, og at jeg håbede, de stadig elskede mig som den, jeg var. Så væltede det ind med svar, og der var INTET negativt overhovedet, siger Mulle.

Camilla Dalby trak VM-nitten

Læs meget mere om Mulle i dagens udgave af Ekstra Bladet

VM-tillæg på 16 sprudlende sider med analyse, kommentar og interviews med kendte og nye stjerner som bl.a. Louise Burgaard, Maibritt Kviesgaard, Anne Mette Hansen og Jane Schumacher.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers