Håndboldslagsmål fortsætter: Erik Veje griner ad makedoner

Træneren for Århus Håndbold kalder makedonsk søforklaring for fornøjelig

Århus Håndbolds træner, Erik Veje Rasmussen, kan kun grine ad den makedonske sportsdirektør Sashko Brandevskis kommentarer (Foto: Lars Poulsen)
Århus Håndbolds træner, Erik Veje Rasmussen, kan kun grine ad den makedonske sportsdirektør Sashko Brandevskis kommentarer (Foto: Lars Poulsen)

- Jeg synes, at det er sjovt!

Erik Veje Rasmussen slår et stort grin op i. Og Århus Håndbold-træneren har da heller ikke grund til andet end at grine ad HC Zomimaks Sashko Brandevski.

Den makedonske klubs sportsdirektør mente ikke, at der var noget som helst galt med de dommere, der i weekendens EHF Cup-kamp lod de makedonske spillere tæske løs på de danske gæster - uden at gribe ind.

- Efter min vurdering var dommerne perfekte, sagde Sashko Brandevski tidligere onsdag til Ekstra Bladet. Og det er det, som får Erik Veje Rasmussen til at grine.

Se også: Arrogante makedonere: Dansk tudefjæs

- Jeg synes, at det er en fed kommentar. Det er sjovt, og jeg vil med stor fornøjelse læse jeres artikel med ham, siger Århus Håndbold-træneren, der med god grund har noget vanskeligt ved at tage de makedonske udmeldinger helt alvorligt.

- Det er vanskeligt at kommentere med andet end at sige, at det er ganske fornøjeligt.

Det makedonske hold vandt det famøse opgør med ni mål og bankede - bogstaveligt talt - Århus Håndbold ud af EHF Cup'en.

Se også: Forfærdet Wilbek om skandalekamp: Ud over min fantasi

Århus Håndbold har af principielle årsager tænkt sig at klage til det europæiske håndboldforbund, EHF, men er godt klar over, at det næppe kaster noget af sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer