AG: – Det er bare sort uheld

– Jeg er vredet om tusinde gange på den ankel, men denne gang var det uheldigvis knogle mod knogle, forklarer Ann Grete Nørgaard

NIS (ekstrabladet.dk): Ann Grete Nørgaard kommer definitivt ikke i aktion i aften, når Danmark møder Japan ved VM i kvindehåndbold i Serbien.

Slemt nok, men det kunne være gået langt værre, da venstrefløjen i en rap kontra spurtede mod det kinesiske mål 17 minutter inde i kampen mod Kina, men kolliderede med en lynkineser på vej ind fra bænken, trådte på hendes fod, og vred rundt i venstre ankel.

– Det har jeg gjort tusindvis af gange før, men denne gang vred jeg helt rundt, så det var knogle mod knogle, og den slags må man tage yderst alvorligt, siger Ann Grete Nørgaard.

– Jeg løb forbi hende kineseren et hav af gange i kampen, og det sker i hvert eneste opgør på en håndboldbane. Jeg er løbet forbi modspillere en million gang i min karriere, og én enkelt gang sker sådan et uheld så. Det er bare ærgerligt.

Mens det i minutterne og timerne efter uheldet så ildevarslende alvorligt – og måske ligefrem slutrunde-truende – ud for den danske alderspræsident på 30, så var bulletinerne søndag langt bedre end frygtet:

AG står over mod Japan, men kan spille allerede tirsdag mod Algeriet.

– Det vil jeg helst, selv om jeg godt ved, det forhåbentlig ikke bliver en kamp, hvor vi bliver presset til det yderste. Men det er VM, og vi er i gang, og så vil jeg gerne spille alle kampe. Jeg er ikke kommet for at glo på håndbold, siger Ann Grete Nørgaard.

Se og hør hende forklare om sin skade i tv-klippet over artiklen

0 kommentarer
Vis kommentarer