SLUT: Danmark trynede Japan

Her er de syv spillere, der starter på banen, når VM for alvor begynder med kampen mod Japan i aften

 

NIS (Ekstra Bladet): Louise Burgaard har de giftige våben, der skal være med til at knække en flok lynhurtige japanske kamikaze-piloter i aftenens kamp, hvor Danmark for første gang under VM bliver matchet hårdt efter den halve walk-over mod Kina i går.

Viborg-back’en viste senest i august, at hun magter at byde japanske modstandere op til hidsige mand-mand-dueller, hvor det absolut ikke gør noget, at man kan kombinere fysisk styrke med snarrådighed i kampen at komme forbi den direkte modstander.

Se også: Burgaard gjorde ondt på Japan

Derfor er hun en af i alt fem ændringer i startformationen i forhold til Kina, hvor kun Stine Jørgensen og Kristina Kristiansen har fået ’genvalg’.

- Men det skal man altså ikke lægge andet i, end at vi møder en helt anden modstander, og vi føler, vi har en bred trup, hvor alle kan bidrage, siger assistenttræner Ulrik Kirkely før kampen, der starter kl. 20.15.

- Vi skal stå superstærkt i forsvaret, vi skal bryde deres spil og lave mange spilstop, og så er vi forberedte på, at de både kan dække offensivt - men også vælge at stille sig i et 6:0-forsvar. Vi får se, hvad de vælger hvornår, siger Ulrik Kirkely.

Se også: AG: – Det er bare sort uheld

Den danske startopstilling er følgende:
Venstre fløj: Maria Fisker
Venstre back: Stine Jørgensen
Playmaker: Kristina Kristiansen
Højre back: Louise Burgaard
Højre fløj: Maibritt Kviesgaard
Streg: Mette Gravholt.
Målvogter: Cecilie Greve

Marianne Bonde og Pernille Holst Homsgaard bytter forsvar/angreb med Stine Jørgensen og Mette Gravholt.

ekstrabladet.dk følger kampen live i vinduet over artiklen fra kl. 20.15.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
0 kommentarer
Vis kommentarer