AG gik gennem synet

Ann Grete Nørgaard grundigt testet her til formiddag, men det er endnu for tidligt at sige, om hun kan spille i aften, siger landstræneren

Ann Grete Nørgaard er kommet sig hurtigt, efter den skade hun pådrog sig mod Kina. (Foto: Lars Poulsen)
Ann Grete Nørgaard er kommet sig hurtigt, efter den skade hun pådrog sig mod Kina. (Foto: Lars Poulsen)

NIS (ekstrabladet.dk): Knoklerierne på kampdage fortsætter med ufortøvet kraft i den danske VM-lejr, hvor samtlige 16 danske spillere her til formiddag var i aktion med håndvægte, ballonbolde og medicin-kugler med videre.

Fysioterapeut Birte Andersen havde Ann Grete Nørgaard til syn. En test af fløjspillerens venstre ankel, som jyden forstuvede på en kina-sko lørdag aften.

Se også: Vanvid: De træner hårdt - på en kampdag

AG Holstebro luntede, løb, strakte – og blev strakt, flået og revet i liggende udstrakt på dommerbordet – i dagens anledning fyssens briks - inden wingen blev sendt på en barfodet spadseretur med chefen for inspektionen lige i hælene for at vurdere, om Ann Grete Nørgaard gik ordentligt og nogenlunde normalt på fusserne.

Og til ethvert ordentligt syn hører vel både kontrol af dæk og karrosseri…

Se også: Roen har indfundet sig på det danske VM-hold

Dommen: Ann Grete Nørgaard får ikke klippet pladerne. Den 30-årige er klar til at spillet i et eller andet omfang i aften mod Algeriet, hvor der dog næppe bliver taget chancer – dertil er modstanderen simpelt hen for ringe.

Det vurderer i hvert fald Ekstra Bladets selvbestaltede medicinske kommission – med dommerstemmerne 2-0!

Se også: Dansk VM-profil: Bliver nok ikke lige topscorer i morgen

- Men det er dog for tidligt at sige noget, før vi kommer hjem på hotellet og ser, om der stadig er hævelse, siger Jan Pytlick, der formentlig både er græsk-katolsk og russisk-ortodokst ligeglad – bare AG kan spille i morgen mod Serbien!

0 kommentarer
Vis kommentarer