Pytlick før Serbien: Jeg skal have en snak med Soubak

En samtale med Brasiliens træner Morten Soubak er en del af Jan Pytlicks forberedelse til kampen mod Serbien

Landstræner Jan Pytlick. (Foto: Lars Poulsen)
Landstræner Jan Pytlick. (Foto: Lars Poulsen)

Den danske landstræner Jan Pytlick er klar til at søge gode råd hos sin kollega og landsmand Morten Soubak, der sammen med Brasilien slog Serbien tirsdag aften ved VM.

Det siger Pytlick efter danskernes egen storsejr på 38-20 over Algeriet, der ikke kunne bruges til meget andet end skyde sig varm og i øvrigt spare kræfter til sværere opgaver.

- Vi taler sammen hver dag flere gange om dagen, så det skal vi nok igen, siger Pytlick om muligheden for at drøfte Serbiens styrker og svagheder med Soubak.

Soubak har selv erklæret sig klar til at udveksle synspunkter med Pytlick efter at have ført sit brasilianske mandskab frem til en imponerende triumf i en heksekedel mod et fysisk stærkt serbisk mandskab.

Hvis det lykkes danskerne at gøre Brasilien kunststykket efter, vil de to hold være sikre på at fordele første- og andenpladsen i gruppen mellem sig. Det kan blive vigtigt, når modstanderen i 1/8-finalen skal findes.

Se også: Pytlick efter storsejr: Det var FOR let

- Vi udveksler video og snakker detaljer i spillet. Det er os mod Serbien, helt klart, siger Pytlick om forholdet til sin danske kollega, der i øvrigt bor på samme hotel.

Landstræneren brugte ikke lang tid på at analysere den ensidige kamp mod Algeriet. Han var mest tilfreds med, at ingen blev skadet, og han havde mulighed for at spare på kræfterne.

Se også: Danmark kvaste Algeriet

- Det var en kamp, der på en måde skulle overstås. Vi fik sparet nogle ressourcer. Line Jørgensen spillede ikke så meget. Marianne Bonde og Pernille Holmsgaard spillede slet ikke, og Maria Fisker fik kun en halvleg.

- De kommer til at tage et stort tryk i morgen i forsvaret. Så må vi se, om det har nogen betydning, siger Jan Pytlick.

Han tør ikke spå om, om det er en fordel for danskerne, at de har haft så let en opvarmning til Serbien-kampen.

- Man kan også vende det om og sige: Hvad betyder det, at vi ikke har haft en kamp på fuld skrald inden i morgen? Vi må vente os se, hvilken betydning, det får, siger Jan Pytlick.

0 kommentarer
Vis kommentarer