SLUT: Sådan forløb Serbien-Danmark

- Vi er toptændte og klar, siger Ulrik Kirkely før serber-braget, hvor præstationerne i de to mål kan blive altafgørende for udfaldet

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen

NIS (Ekstra Bladet): Knytnæven fra Vejen er kvinden, der skal byde de serbiske bombere trods i aftenens gyser mod værtsnationen.

Præstationen i målet bliver altafgørende i en forventet tæt kamp mod serberne, der går til stålet, lige til grænsen – og gerne lidt over. Og har seriøst med fyrværkere blandt artilleristerne i bagkæden.

Så det er i aften, Rikke Poulsen skal spille sit livs kamp!

Se også: Susan: - Jeg har luret den serbiske kæmpe

Danmark starter desuden med Trine Østergaard på højre fløj, kaptajn Line Jørgensen på højre back, Kristina Kristiansen som playmaker, Stine Jørgensen på venstre back og Maria Fisker som venstre fløj. Mette Gravholt går godt i motoren for tiden og får tjansen som boksepartner inde på buen i en solid duel med den solide 95 kilo-kvinde Dragana Cvijic, der kan få badevægte til at knirke klagende.

Se også: Rocky på stroppetur med danske chicks

Stine Jørgensen og Mette Gravholt løber ud i forsvar og erstattes af Marianne Bonde og Pernille Holst Holmsgaard, der skal være oppe på øfferne og må have kræfter i behold: De spillede overhovedet ikke i aftes.

- Vi forventer en lige kamp, og naturligvis vil keeper-præstationerne altid være afgørende i den slags opgør. Men vi er fortrøstningsfulde og glæder os vanvittigt – vi er sgu tændte, siger assistenttræner Ulrik Kirkely før kampen, der starter kl. 20.15 og kan følges live her på ekstrabladet.dk.

Den danske startopstilling:
Mål: Rikke Poulsen
Venstre fløj: Maria Fisker
Venstre back: Stine Jørgensen
Playmaker: Kristina Kristiansen
Streg: Mette Gravholt
Højre back: Line Jørgensen
Højre fløj: Trine Østergaard

Mette Gravholt og Stine Jørgensen afløses i forsvaret af Pernille Holmsgaard og Marianne Bonde.

Kampens forløb kan genopleves i vinduet over artiklen.

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Foto: Lars Poulsen
0 kommentarer
Vis kommentarer