Nyt job: Boldsen bryder med TV2

Joachim Boldsen er færdig på TV2. I stedet skal han nu være ekspertkommentator på TV3 Sport

Der bliver ikke sjov og ballade mellem den sædvanlige håndboldtrio, Joachim Bolsen, Nikolaj Jakobsen og Morten Ankerdal, på TV2, når Danmark skal forsvare EM-guldet på hjemmebane i januar.

For den direkte konkurrent TV3 Sport har nappet den lave, men tætte playmaker til at kommentere på de kampe, som kanalen har under EM, der spilles på dansk grund i Herning, Århus, Aalborg og København. Det skriver tv-kanalen i en pressemedddelelse.

- På TV3 SPORT stræber vi efter at give danskerne den bedste sportsdækning. Indenfor håndbold er der næppe nogen bedre og klarere formidler end Joachim Boldsen. Så han vil løfte vores ambitioner i forbindelse med vores håndbolddækning generelt – begyndende med det forestående EM i Danmark. Ambitionen er, at Boldsen skal være en vigtig programmedarbejder, og vi er overbeviste om, at han med sin vindervilje, sit engagement og sin baggrund vil være en stor gevinst for TV3 SPORT fremadrettet, siger TV3s sportschef, Peter Nørrelund, i en pressemeddelelse.

Også Joachim Boldsen, der stopper sin aktive karriere til sommer i KIF Kolding København, ser frem til sin nye udfordring.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af TV3 SPORTs professionelle setup, og jeg ser frem til både at byde ind med en masse af de ting, som jeg har med i baggagen fra min professionelle karriere, men også til at lære og stifte bekendtskab med en helt ny verden indenfor journalistik, formidling og TV. Jeg glæder mig helt vildt til min nye karriere, siger Joachim Boldsen i pressemeddelelsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer