Vennen sviner Boldsen: Han er en 'f****** idiot'

Nikolaj Jakobsen er oprigtig ked af, at han mister sin gode ven som medkommentator, og giver ham en ordentlig sviner med på vejen

Vennen og nu ex-kollegaen, Nicolaj Jacobsen (Foto: René Schütze)
Vennen og nu ex-kollegaen, Nicolaj Jacobsen (Foto: René Schütze)

Joachim Boldsen forlader det efterhånden fasttømrede trekløver på TV2's håndbolddækning under herrernes slutrunder og bliver ny ekspertkommentator på konkurrende TV3 Sport. Og det efterlader værten Morten Ankerdal tilbage med Nikolaj Jakobsen.Og sidstnævnte er bestemt ikke tilfreds med Boldsens beslutning.

- Jeg synes, han er en "fucking idiot", siger Nikolaj Jakobsen, mens han griner lidt over den hårde dom.

- Når jeg siger fucking idiot, så er han stadig en god kammerat, og jeg er ærgerlig over at miste ham.

Det er jo kærligt ment, for han mister en ven og kollega.

- Det er jeg rigtig ked af, for det har fungeret så godt. Vi har haft et godt sammehold og en god kemi i studiet, der har gjort det sjovt at være med.

- En ting er, at man skal kommentere kampene, men man er også sammen i rigtig mange timer derudover, og det kræver man kan sammen, ellers ville den kemi i studiet heller ikke være der. Så når kameraerne har været slukket, så har man brugt tiden fornuftigt. Det har meget sjældent været kedeligt med Joachim. Man spiser altid sammen, og der er mange drillerier i løbet af sådan en dag. Man skal ikke lave meget forkert, før man bliver svinet til. Det er en del af den jargon, der er, og det er fantatisk, siger Jakobsen, der selv lige har fået nyt job som træner i den tyske bundesligaklub Rhein-Neckar Löwen.

Han forstår godt, at Joachim har truffet det valg, for det er det rigtige for ham på den lange bane. Boldsen stopper sin karriere til sommer, og så skal han ud på arbejdsmarkedet og tjene nogle rigtige penge. Og der skal man tænke på sig selv og familien først.

Se også: Nyt job: Boldsen bryder med TV2Se også: Syv gode grunde til at huske Boldsen

Hvad vil du huske Boldsen for?

- Jeg vil huske ham for, at ligegyldigt hvor sort det har set ud, så melder han altid op, at Danmark vinder guld. Han er et godt positivt menneske, der altid har troet på Danmarks chancer. Og så at han altid brokkede sig over slipset. Han hadede at have det på. Og så svedte han altid sådan under projektørerne, så han hele tiden skulle duppes, griner Nikolaj Jakobsen, der selvfølgelig stadig er en del af TV2's hold til januar, men endnu ikke ved, hvordan det ellers kommer til at karambolere med det nye job som Bundesliga-træner.

Hvis du selv måtte vælge, hvem skulle så være den perfekte afløser for Boldsen?

- Jeg ville nyde at stå sammen med Lars Christiansen. Nu har jeg delt værelse med ham i 10 år på landsholdet, og det kunne være sjovt at stå i studie sammen. Men han er på DR, siger Jakobsen.

Selv siger Joachim Boldsen i en pressemeddelelse om skiftet:

- I min håndboldkarriere har jeg altid sagt, at lysten skulle være der, for at kunne levere toppræstationer. Jeg er ved at være ved vejs ende som aktiv, men jeg føler, at jeg har masser at give endnu, og jeg er klar til at tage hul på et nyt kapitel i mit arbejdsliv.

- Jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af TV3 SPORTs professionelle setup, og jeg ser frem til både at byde ind med en masse af de ting, som jeg har med i baggagen fra min professionelle karriere, men også til at lære og stifte bekendtskab med en helt ny verden indenfor journalistik, formidling og TV. Jeg glæder mig helt vildt til min nye karriere.

TV3 Sport har ikke rettighederne til Danmarks kampe under EM. I stedet skal han kommentere på nogle af de andre kampe - ligesom han også skal være en del af den faste Bundesliga-dækning på kanalen.

Se også: Boldsen stopper karrieren

1 af 2 Joachim Boldsen får nyt job (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 Vennen og nu ex-kollegaen, Nicolaj Jacobsen (Foto: René Schütze)
0 kommentarer
Vis kommentarer