Skjern henter erfaren målmand i Mors-Thy

Afløseren for Tim Winkler på målmandsposten i Skjern Håndbold er fundet. Det bliver 27-årige Søren Pedersen.

Skjern Håndbold har skrevet en treårig kontrakt med den rutinerede målmand Søren Pedersen, der skifter fra rivalen Mors-Thy til Skjern til sommer.

Fra næste sæson skal stortalentet Kristoffer Laursen danne målmandspar med 27-årige Søren Pedersen, der i sidste sæson var en af de store helte i Mors-Thy, som overraskede alt og alle med en DM-semifinaleplads.

Nu går turen til Skjern for den 191 centimeter høje målmand, der dermed vil være at finde i Vestjylland indtil sommeren 2017.

- Med Søren Pedersen får vi en målmand med et udpræget vinderinstinkt, der samtidig går ind i sine bedste år som målmand, siger Skjerns cheftræner Ole Nørgaard til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Vi ser frem til, at Søren Pedersen med sin udstråling, ærgerrighed og personlighed - i samarbejdet med Kristoffer Laursen - kan udgøre en bastion bag et hårdt kæmpende forsvar, der kan gøre det svært for enhver modstander at score imod Skjern.

Søren Pedersen, der tidligere har spillet i Aalborg Håndbold, glæder sig over skiftet til Skjern, som han kalder en ambitiøs klub med et sundt værdigrundlag.

- Valget af Skjern Håndbold har været meget let for mig. En klub på et solidt fundament, der år efter år spiller med i toppen af dansk håndbold, er for alle meget attraktiv.

- Jeg er lykkelig over, at jeg i fremtiden får lov til at trække Skjern-trøjen over hovedet, siger Søren Pedersen, der skal spille med rygnummer et.

Skjern møder lørdag Aalborg Håndbold i den bedste danske håndboldrække. Kampen går i gang klokken 17.10.

0 kommentarer
Vis kommentarer