Efter VM-dukkert: Danskerne lover bedring

Præstationen mod Brasilien bliver ikke gentaget i morgen aften mod Montenegro, lover håndboldkvinderne

Line Jørgensen lover, at det danske VM-hold strammer op. (Foto: Lars Poulsen)
Line Jørgensen lover, at det danske VM-hold strammer op. (Foto: Lars Poulsen)

Hvis indsatsen mod Brasilien fredag aften var et billede på det danske kvindelandsholds niveau for tiden, så er VM formentlig slut allerede i morgen efter 1/8-finalen mod Montenegro.

Offensivt var der meget lidt, der fungerede mod brasilianerne, og det er bekymrende, at kontraspillet og viljen til at løbe betingelsesløst, der ellers skulle være holdets store våben, har haltet i de seneste kampe.

Men selv om der i perioder var klasseforskel mod Brasilien, der vandt 23-18, er de danske spillere overbeviste om, at de har mere at byde på ved VM i Serbien.

- Det skal vi tro på. Nu skal vi snakke lidt om kampen og fokusere på de ting, vi skal rette til, og så skal vi bare videre. Det er allerede søndag, vi skal spille, så der er ikke lang tid til at ærgre os, siger langskytten Stine Jørgensen.

- Selvfølgelig kan vi hæve niveauet en tand. Håndbold går op og ned, så det kan vi sagtens, lyder det fra FCM-spilleren.

Fløjspilleren Maria Fisker peger på, at det var den dårlige start, der gjorde, at Danmark kom til at halte efter i hele kampen mod Brasilien.

Da først danskerne fandt sig selv, blev det bedre. Og det giver håb, mener hun.

- Jeg synes egentlig, at vi godt kan se os selv i øjnene, når man kigger på de sidste 40-45 minutter. Det var først og fremmest den dårlige start, der kostede.

- Montenegro er gode, men det er vi altså også, hvis vi rammer dagen. Vi spiller ikke sådan på søndag. Vi skal nok være klar - også i starten, lover hun.

Danmark og Montenegro mødes i morgen klokken 18.

0 kommentarer
Vis kommentarer