Grevinden knækkede hende der æh... Bulatovic

Cecilie Greve glæder sig til en kold bajer, så hun kan falde til ro og få lidt søvn oven på en lidt nervepirrende sejr over Montenegro

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): 15 redninger på 36 forsøg. Procent: 42. Fand’me godkendt indsats af unge Cecilie Greve, pigen, der bliver så rørt, at stemmen knækker – uanset om det går skidt eller godt.

Søndag aften gik det rigtig godt!

- Den sprænger skalaen lige nu. Jeg troede et øjeblik, deres sidste forsøg var anerkendt, og vi skulle ud at spille omkamp. Jeg var i hvert fald bange for, at der var mål. Men fuck det – det var der ikke, siger kvinden med rødderne i Odsherred – og bopælen i Odense.

Anbragt på en keeper-position, der har været evigt omdiskuteret – og rejst stor tvivl omkring fra tiden før VM. Og skepsissen er ikke fordampet undervejs.

Men søndag aften spillede Cecilie Greve en stor anden halvleg, og havde også pænt fat før pausen – bag et dansk betonforsvar.

- Jeg kigger på dommeren, og han strækker armene ud til siden, og så var jeg sikker på, at den var god nok. Det havde godt nok været nederen at stå og juble, hvis målet var blevet anerkendt, siger Cecilie Greve.

Se også: Pytlick efter VM-gyser: Hvilken forløsningSe også: Sensation! Danmark banker europamestrene

- Men det gider jeg ikke tænke på nu. Jeg er bare så glad for sejren. Det er utroligt fedt – der var ikke mange uden for holdet, der havde troet på det her, men det gjorde vi. Vi vidste, det var muligt at slå dem, og vi kæmpede, selv om det svingede frem og tilbage. Det er fedt, at vi ikke lader os gå på af det, selv om vi er et ungt hold.

- Er du enig i, det er en sløj håndboldkamp langt hen ad vejen?

- Ja, i hvert fald angrebsmæssigt. Men forsvaret stod rigtigt godt. Vi havde kun nogle problemer med deres højre back…

- Bulatovic!

 

- Det kan godt være, hun hedder det. Hun fik lov til at fyre nogle skud af udefra, som hun ikke skulle have haft lov til. Men ellers er jeg super tilfreds hele vejen rundt. Også med mig selv. Jeg er jo bare pisseglad for, at vi har vundet.

- Nu skal I møde Tyskland – det er vel det nemmeste, der findes?

- Det tror jeg ikke. De er jo gået igennem med lutter sejre, men jeg har ikke set noget, og jeg har ikke spillet mod dem som senior. Jeg ved, de har Susann Müller, og hun har scoret en masse mål.

- Hvordan skal det her fejres?

- Jeg tror godt, at man må få en enkelt øl henne på hotellet. Sådan lige til at falde til ro på. Det er ikke en fest!

0 kommentarer
Vis kommentarer