Pytlick langer ud efter Anja og TV2

Landstræneren er træt af den kritik, som Anja Andersen fremfører på TV2 under EM

Pytlick kommer godt op at køre under Danmarks kampe. Kritik fra Anja Andersen har ikke gjort ham mildere stemt. (Foto: Lars Poulsen)
Pytlick kommer godt op at køre under Danmarks kampe. Kritik fra Anja Andersen har ikke gjort ham mildere stemt. (Foto: Lars Poulsen)

Jan Pytlick er alt andet en fornøjet med den kritik af hans mandskabsbehandling, som Anja Andersen har fremført i TV2's dækning af håndbold-EM. Anja Andersen har blandt andet sagt, at Pytlick skælder spillerne for meget ud.

- Jeg er træt af, at der fra TV 2 er så meget fokus på min opførsel over for spillerne. Især i de første kampe var det jo fuldstændig ude af proportion med så meget taletid om det emne, siger landstræneren til Jyllands-Posten.

Finn Stilling, håndboldekspert. (Foto: Jesper Stormy Hansen/Polfoto) Meninger I er useriøse, Anja og TV2

- Det hang ikke sammen med det, der skete under kampene. Men TV 2 har valgt denne vinkel på mig og bruger så Anja til det. Man må sige, at det er flot at vælge en ekspert, der ikke ser ligakampe, siger Pytlick, der får støtte af sportschef Ulrik Wilbek, der ligeledes undrer sig over, at Anja Andersen er valgt som ekspert, selvom hun har indrømmet, at hun ikke ser danske ligakampe.

På TV2 bakker man 100 procent op om sine ekspertkommentatorer og deres vurderinger.

- Hvis Bent Nyegaard mener, at Danmark mangler en bestemt type fløje, så skal han sige det. Hvis Anja Andersen synes, at Jan Pytlicks dispositioner er en af landsholdets udfordringer, så skal hun sige det. Jeg har absolut ingen problemer med, at vores eksperter siger lige, hvad der passer dem, siger redaktør John Jäger.

Se også: Anja før skæbnekamp: Danmark kan vinde guldet

0 kommentarer
Vis kommentarer