Hun bliver ofret i Pytlicks rokade

Højrefløjen spillede ikke ét sekund i aftes og er formentlig spilleren, der bliver ofret for at skabe plads til Camilla Dalby

Maibritt Kviesgaard til venstre (Foto: Lars Poulsen)
Maibritt Kviesgaard til venstre (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): Jan Pytlick var mere end kryptisk, da han på pressemødet i formiddag annoncerede, at han supplerer truppen med flækkeren Camilla Dalby før kvartfinalen onsdag mod Tyskland.

- Jeg har ikke lagt mig fast på, hvem der skal ud. Det tager vi stilling til i morgen, sagde landstræneren.

Jan Pytlick vævede lidt rundt om temaet, der åbenbart ikke kan præciseres yderligere af personlige og andre ukendte årsager, men alt tyder på, at landstræneren har ønsket at gardere sig i højresiden af såvel helbredsmæssige som taktiske årsager.

Det er hverken Line Jørgensen eller seksmåls-skytten fra i aftes, Louise Burgaard, der skal vige pladsen. Alt tyder på, at det er højrefløjen Maibritt Kviesgaard, der i første omgang trækker nitten.

Maibritt Kviesgaard, der blot har scoret seks gange efter seks kampe, var heller ikke til stede ved pressemødet, og hun spillede i øvrigt ikke så meget som ét sekund i aftes, da Danmark gjorde Balkan-modstandernes hede kvartfinale-drømme til Montenegrin!

Louise Burgaard og Camilla Dalby kan begge tage en tørn på fløjen, hvis Trine Østergaard, er spillede fuld tid som højre wing i aftes, skal aflastes i nogle minutter.

Camilla Dalby er i hvert fald ikke indkaldt for at styrke forsvaret, men nok snarere som en giftig joker, der kan sendes i aktion, hvis germanerne har for godt fat i Line Jørgensen og Louise Burgaard.

Jan Pytlick kan skifte frem og tilbage igen efter kvartfinalen. Camilla Dalby ankommer til Beograd i aften og kan deltage i de to træningspas i morgen, hvor der vist står angrebsspil på programmet…

0 kommentarer
Vis kommentarer