Gravholt ude af træningen i Beograd

Stregspilleren sank skrigende om og må holde fyraften – formentlig med et kraftigt trælår. Dalby giver den gas

Mette Gravholt røg i gulvet under tirsdagens træning i Beograd. (Foto: Lars Poulsen)
Mette Gravholt røg i gulvet under tirsdagens træning i Beograd. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): Mette Gravholt er udgået af træningen i Beogradska Arena og har modtaget behandling for noget, der ligner et trælår.

Stregspilleren sank skrigende i gulvet som i en spil-øvelse og lå længe og ømmede sig, mens de øvrige spillere måtte tage en pause og en tår vand.

Se også: Pytlicks sorteper har endnu ikke fået besked

Tvis-Holstebro-spilleren blev behandlet af fysioterapeut Birte Andersen og lavede efterfølgende nogle øvelser, inden hun i fortsættelsen måtte nøjes med at betragte kammeraternes indsats dagen før dagen.

Cecilie Greve fulgte kort tid efter med et ømt ansigt efter at være plaffet i sænk af et drilsk missil. Hun er dog på benene igen og klart til at fortsætte træningen, mens Mette Gravholt definitivt ser ud til at være stået af.

Se også: Wilbek: Drop den lalleglade attitude

Holstebro-spilleren har i flere sæsoner spillet uden korsbånd i venstre knæ, men det er heldigvis ikke dét, det er gået ud over. Spørgsmålet er så, hvor slemt slaget er.

Jane Schumacher deltager for fuldt skrald trods en øm venstre tommelfinger. Den kommer ikke til at genere hende i morgen.

Se også: Tysklands danske VM-træner: Spæningsniveauet bliver afgørende

Camilla Dalby - hasteindkaldt - er med i sin første træning, og det er endnu ikke meldt officielt ud, hvem hun erstatter mod Tyskland. En skade til Gravholt kan selvsagt skubbe hele kabalen.

0 kommentarer
Vis kommentarer