Annonce:
Annonce:

Dansk stjerne i tvivl om fremtiden

Klub og spiller har en gensidig option, men Camilla Dalby regner med at fortsætte klubkarrieren i Montenegro

Foto: Lars Poulsen
Foto: Lars Poulsen
Annonce:
Følg Håndbold

BEOGRAD (Ekstra Bladet): Camilla Dalby blev først sorteret fra og derefter hentet til Serbien - for at sidde på bænken i 60 minutter mod Tyskland.

- Det vigtigste var, at vi vandt. Jeg kender vilkårene, og jeg ville have ærgret mig helt forfærdeligt meget, hvis vi var røget ud - og jeg ikke var blevet brugt. Nu vandt vi, og så kan jeg godt lægge min egen skuffelse væk, siger flækkeren fra Randers.

Samtidig går hun og tæller på knapper i forhold til sin klub Buducnost i den montenegrinske hovedstad Podgorica. Spiller og klub har en gensidig option om inden nytår at kunne opsige den to-årige kontrakt med virkning fra næste sommer.

Wilbek om syg VM-spiller: Det løber lige igennem hende

Annonce:

- Jeg har selvfølgelig gået og mærket efter, og jeg må sige, at jeg har det godt dernede. Klubben gør rigtig meget for, at jeg skal falde til, men jeg savner selvfølgelig kæreste og familie, det er klart, siger Camilla Dalby.

- Jeg tog jo også af sted for at udvikle mig som menneske og håndboldspiller og har hele tiden vidst, jeg ville få hjemve. Min plan har hele tiden været at fuldføre kontrakten, men jeg bad om at få en option ind, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg ville reagere. Hvis jeg nu faldt helt sammen dernede og ikke udviklede mig som spiller f.eks, siger kronjyden og tilføjer:

- Men jeg har stadig en drøm om at fuldføre kontrakten.

Bænket VM-joker: Havde håbet på spilletid

- Hvorfor er du så overhovedet i tvivl?

- Jeg har været hjemme i Danmark nu i lang tid, men efter hvad jeg hører fra min agent - der taler med klubbens agent - er de også interesserede i at fortsætte samarbejdet, så hvis de ikke gør noget, og jeg ikke gør noget, så fortsætter den bare.

Pytlick om Dalby: Ingen er lovet spilletid

- Og det er det, du helst vil?

Annonce:

- Nu har jeg været hjemme i vante rammer i 14 dage og har kunnet gå og mærke efter i min mave, og det har jeg været vildt glad for. Men der har heller ikke været en dag, hvor jeg har tænkt, at jeg skal hjem til sommer.

- Klubben har været sindssygt god til at tage imod mig, og de ved, det tager tid at falde til både som person og spiller. De siger, de er tilfredse, og det er dejligt at få den opbakning. Jeg har heller ikke lyst til at give op, selv om alt ikke har været rosenrødt - bl.a. på grund af en skade. Jeg har stor motivation for at vende retur efter jul og spille os videre i Champions League, siger Camilla Dalby.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: