Hun lavede en ægte Mikkel Hansen

Anne Mette Hansen har PSG-stjernen som forbillede på grund af hans mange forskellige skudformer – men hun har faktisk allerede gjort ham kunsten efter?

Anne Mette Hansen holder et flot målsnit i forhold til spilletid. (Foto: Lars Poulsen)
Anne Mette Hansen holder et flot målsnit i forhold til spilletid. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (Ekstra Bladet): Anne Mette Hansen har gjort det godt. 15 VM-kasser er på én nær lige så mange som Line Jørgensen og Stine Jørgensen er noteret for.

Men den 19-årige Ajax-back fra 1. division har kun været på banen i halvanden time. De to andre tre gange så længe.

Selv om teenageren fra Hedehusene kun træner tre gange om ugen, har hun gjort det lovende - og næsten uden at skælve:

- Der kom lidt nerver på mod Brasilien. For pokker - det var en VM-semifinale. Men da jeg først kom på banen, var det håndbold, som det altid er - jeg ved godt, det kan lyde lidt mærkeligt, men jeg synes, det er nemt at finde roen på dette hold, siger Anne Mette Hansen.

De to sidste år har hun slæbt rundt på tre tunge tasker, når hun forlod Hedehusene for at tage på gymnasiet i Ishøj og derefter direkte til træning i Ajax. Nu kan hun nå hjem til Hedehusene - inden hun tager toget tilbage mod hovedstaden.

Se også: Pytlick: - Ram mig lige i røven!

- Jeg havde træningstøj og en enorm madpakke med. Jeg spiste jo hele tiden. En hel bøtte pastasalat, fire stykker rugbrød og frugt - og endnu mere mad, siger bagspilleren, der som Mikkel Hansen i august scorede direkte på frikast - og også mod Rusland.

Målet sikrede forlænget spilletid i semifinalen ved EM for U19.

Og Mikkel Hansen er også forbilledet:

- Det er meget den måde, han skyder på. Afviklingen og de skudformer, han kan, det er meget det, jeg ser op til. Det er mega-fedt, siger Anne Mette Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer