Burgaard: Bronze er ikke lig med succes

- Vi kunne være blevet verdensmestre, hvis vi havde spillet op til det, vi kan, siger den danske skarpskytte

Inden danskerne trænede lørdag, var der generalprøve på medaljeoverrækkelsen. Louise Burgaard nåede lige at prøve medaljeskamlen, inden den blev båret ud. (Foto: Lars Poulsen)
Inden danskerne trænede lørdag, var der generalprøve på medaljeoverrækkelsen. Louise Burgaard nåede lige at prøve medaljeskamlen, inden den blev båret ud. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): Verden er sort-hvid. Louise Burgaard vil gerne have et par nuancer og en sjat gråtoner med:

- Jeg vil gå benhårdt efter den bronzemedalje, og jeg vil give alt, jeg har i mig. Men det betyder også meget for mig, at vi viser noget af det spil, vi kan, siger hun.

- Alt er ikke sort eller hvidt! Hvis vi vinder den bronzemedalje, så er det ikke bare hurra og succes - kun resultatmæssigt. For jeg vil stadig føle, at hvis vi havde spillet op til det, vi kan, så var vi blevet verdensmestre.

- Men når jeg hører, at jeg er blevet citeret for, at jeg hellere vil spille flot end vinde bronze, så må jeg sige, at der er tale om et klart fejlcitat. Det er altså pis og papir – jeg vil gerne have en bronzemedalje med hjem.

Se også: Hun lavede en ægte Mikkel Hansen

Hun er langt fra tilfreds med den danske VM-offensiv:

- I forhold til EM er vi gået et skridt frem og et tilbage, kan man vel sige. Vi er blevet klogere, forhåbentlig. Vi spiller bare ikke på den samme måde, vi har sådan lige twistet konceptet lidt, kører ikke så mange kontraer - og har i perioder valgt at køre med tre udskiftninger i forsvar/angreb. Andre gange to – det gjorde vi ikke sidste år, siger hun.

- Det mest frustrerende er, at jeg føler, vi har så meget potentiale – men det er ikke blevet forløst. Det er meget irriterende. Det har været der i glimt, hvor vi har fået modstanderne til at sejle på røv og albuer, og så har vi efterfølgende smidt bolden væk på en meters afstand. Jeg tror, vi har lavet flere fejl end før, siger hun.

Se også: Pytlick: - Ram mig lige i røven!

- Modstanderne ved mere om os og er bedre forberedt, men efter min mening skal man ikke holde op med at gøre det, man er god til bare fordi de andre ved, at man gør det.

- Nu har vi prøvet begge yderpunkter, så næste gang burde vi måske finde en mellemvej, siger Louise Burgaard.

[[

Sådan spilles de afgørende kampe ved VM:

Ottendedelsfinaler 15-16/12:
Danmark-Montenegro 22-21
Frankrig-Japan 27-19
Brasilien-Holland 29-23
Sydkorea-Serbien 27-28
Tyskland-Angola 29-21
Polen-Rumænien 31-29
Ungarn-Spanien 28-21
Norge-Tjekkiet 31-21

Kvartfinaler 18/12:
Polen-Frankrig 22-21
Brasilien-Ungarn 33-31 efs.
Danmark-Tyskland 31-28
Serbien-Norge 28-25

Semifinaler 20/12:
Polen-Serbien 18-24 (6-14)
Polen: Karolina Szwed 4 (1), Iwona Niedzwiedz 2, Katarzyna Koniuszaniec 2, Patrycja Kulwinska 2, Karolina Semeniuk 2 (1), Karolina Siodmiak 1, Kinga Byzdra 1, Karolina Kudlacz 1, Alina Wojtas 1, Malgorzata Stasiak 1, Agnieszka Jochymek 1
Serbien: Andrea Lekic 8, Dragana Cvijic 5, Sanja Damnjanovic 4, Jelena Zivkovic 2, Svetlana Ognjenovic 2, Jelena Popovic 1, Jelena Eric 1, Jelena Nisavic 1
Udvisninger: Polen 2, Serbien 3
Tilskuere: 19.000

Brasilien-Danmark 27-21 (14-10)
Brasilien: Alexandra Nascimento 7 (4), Ana Rodrigues 5 (1), Daniela Piedade 4, Deonise Cavaleiro 4, Eduarda Amorim 3, Samira Rocha 2, Fabiana Diniz 1, Mayara Moura 1
Danmark: Maria Fisker 3, Anne Mette Hansen 3, Mette Gravholt 3, Kristina Kristiansen 3 (1), Susan Thorsgaard 2, Trine Østergaard 2, Louise Burgaard 2, Line Jørgensen 1, Stine Jørgensen 1, Ann Grete Nørgaard 1 (1)
Udvisninger: Brasilien 5, Danmark 2
Tilskuere: 7.000

Finale og bronzekamp 22/12
Kl. 14.30 Danmark-Polen
Kl. 17.00 Brasilien-Serbien

]]
0 kommentarer
Vis kommentarer