Stine Jørgensen: Vi kan spille frit

Backen fra FC Midtjylland mener ikke, at bronzemedaljer er altafgørende – bare Danmark endelig spiller en god angrebskamp

Stine Jørgensen afslutter mod Brasilien. (Foto: Lars Poulsen)
Stine Jørgensen afslutter mod Brasilien. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (Ekstra Bladet): Stine Jørgensen må meget gerne få sving i skudarmen! Hun vil også gerne – og mener lidt overraskende, at Danmark kan spille lidt friere mod polakkerne end på vejen frem til bronzekampen.

- Vi kan spille lidt frit, for vi SKAL jo ikke have bronze. Hvis vi spiller vores bedste kamp mod Polen, men ikke får bronze, så vil jeg have en rigtig god fornemmelse af turneringen alligevel, siger Stine Jørgensen.

Vi er jo ellers en del, der mener, en bronzemedaje vil gøre fandens til forskel! Og hun er da heller ikke ligeglad:

- Jeg er ikke ligeglad med bronze, men jeg vil have den indgang til kampen, at hvis vi gør alt, hvad vi kan og spiller godt, så må vi se, hvor langt det rækker. Og forhåbentlig er det til en bronzemedalje, siger hun.

FCM-back’en erkender, der er ved at være udsolgt:

- Man kan godt mærke, vi er langt henne i turneringen, lige har tabt en semifinale, har været længe sammen og boet på hotel. Man længes efter at komme hjem.

Stine Jørgensen har indtil nu blot scoret 16 gange i otte kampe. Slet ikke nok!

- Næ, det er det ikke. Det hænger sammen med, at vores angrebsspil ikke har været ret godt og uden timing – og den har jeg også haft svært ved at finde. Vi har brændt for meget og skudt for meget i paraderne.

Hvordan er du tilfreds med dig selv?

- Det har været blandet. Jeg er rigtig glad for at være med, og jeg er stolt over, vi er kommet så langt – men jeg ønsker selvfølgelig, jeg havde ramt noget mere.

0 kommentarer
Vis kommentarer