Stine Jørgensen: God indstilling bag bronzen

Stine Jørgensen roser den danske evne til aldrig at give op, selv om spillet har været op og ned.

Stine Jørgensen jubler over en scoring i bronzekampen mod Polen. (Foto: Lars Poulsen)
Stine Jørgensen jubler over en scoring i bronzekampen mod Polen. (Foto: Lars Poulsen)

Man fornærmer ingen ved at slå fast, at det danske kvindelandshold har spillet smukkere håndbold, end tilfældet var ved VM i Serbien.

Men efter 30-26-sejren i søndagens bronzekamp mod Polen er håndboldkvinderne blevet belønnet for en god indstilling og evnen til aldrig at give op.

Det mener venstrebacken Stine Jørgensen.

- Det er superfedt, at vi fik hevet en medalje med hjem, og så er det egentlig lige meget, hvor længe siden det er, at kvindelandsholdet sidst har vundet noget. Det har været meget op og ned, men vi har virkelig kæmpet, og det er fortjent, at vi fik en bronzemedalje.

- Vi viste en rigtig god indstilling til tingene. Selv om vi ikke altid får det til at fungere, så kan vi altid fighte, kæmpe og blive ved. Det er vi lykkedes rigtig godt med, siger Stine Jørgensen.

Se også: Mulle: - På med parfumen, og så fester vi

Skytten med det hårde skud har selv haft et VM, der har lignet Danmarks som helhed.

Det er gået op og ned, og angrebsspillet er set bedre, end tilfældet var i Serbien, hvor Jørgensen blev noteret for 19 mål på 45 skudforsøg.

- Mit eget VM har også været lidt blandet, jeg har ikke scoret nok, men heldigvis sluttede jeg godt af, siger Stine Jørgensen.

0 kommentarer
Vis kommentarer