TV: 'Mulle', Suarez og serbisk VM-drama

TOP5: VM i håndbold, målvanvid af Luis Suarez og en elendig nationalsang er nogle af højdepunkterne fra sportens verden her på Ekstra Bladet TV

Vi bringer en opsamling af de bedste sportsklip, der er blevet bragt her på Ekstra Bladet i den seneste uge.

Kvinderne VM i håndbold har naturligvis fyldt meget i de danske medier, især efter de danske piger spillede sig i semifinalen med en sejr over Tyskland.

Vi mødte de to perleveninder Mette Gravholt og Kristina ’Mulle’ Kristiansen, der indviede os i, hvad der foregår på hotelværelset efter en sejr.

Se det her:

Se også: TV: Hvad skete der på Mette og Mulles værelse?

Serbien har spillet sig hele vejen i finalen til VM på hjemmebane. Men inden de kom så langt måtte de ud i et sandt drama mod Sydkorea, der blev besejret i sidste sekund.

Se det her:

Se også: TV: Serbien i kvartfinalen efter utroligt drama

I England er det én mand, og én mand alene alle taler om i øjeblikket. Liverpools Luis Suarez er nærmest gået af amok i mål. I øjeblikket smadrer han alle rekorder i Premier League, og det fortsatte han med, da Liverpool tog en sikker sejr over Cardiff, hvor Suarez scorede to af sit holds tre mål.

Se Suarez' mål her:

Se også: TV: Liverpool til tops i Suarez-show

NHL vrimler efterhånden med danske ishockey-spillere. Den danske invasion betyder også, at der efterhånden kommer flere og flere 'danskeropgør' i verdens bedste ishockeyliga.

I lørdags måtte Frederik Andersen lade sig passere i målet for Anaheim Ducks, da Frans Nielsen scorede for New York Islanders.

Se det her:

Se også: TV: Frans Nielsen scorede på landsmand i NHL

Vi slutter vores TOP5 af med noget, som egentligt ikke er et sportsklip, men alligevel fortjener en plads på listen. VM-kampen mellem Roy Jones Jr. og Zine Eddine Benmakhlouf startede nemlig ret komisk, da den amerikanske nationalsang blev sunget så falsk, at boksere og trænere havde svært ved at holde masken.

Se og hør det her:

Se også: TV: Historiens værste nationalsanger?

0 kommentarer
Vis kommentarer