Mulle: - På med parfumen, og så fester vi

Kristina Kristiansen scorede ti gange, da Danmark vendte slaget mod Polen - men hun har glemt at tage det pæne tøj med til Serbien

- Jeg tror, alt er tilladt. Vi skal bare nå flyet klokken fem i morgen tidlig, lød det Danmarks offensive rorgænger Kristina Kristiansen efter bronzekampen. (Foto: Lars Poulsen)
- Jeg tror, alt er tilladt. Vi skal bare nå flyet klokken fem i morgen tidlig, lød det Danmarks offensive rorgænger Kristina Kristiansen efter bronzekampen. (Foto: Lars Poulsen)

BEOGRAD (ekstrabladet.dk): En-mandshæren Kristina Kristiansen skød VM-bronzen hjem til Danmark.

’Mulle’ var her, der og alle vegne i en kamp, der så ud til at være tabt, da Danmark gik kolde efter 20 minutter - bagud 10-15.

Men de VILLE bare have halskæder med hjem til julefesten i Danmark, og den lille, vævre playmaker er sjældent set bedre offensivt end i den forrygende anden halvleg, hun diskede op med.

10 pletskud i alt på 13 forsøg. De otte jernet ind med voldsom kraft efter pausen, da polakkerne blev krøllet sammen.

Og nu er Mulle klar til fest!

- Vi må se, hvad der er på bordene i aften. Jeg tror, alt er tilladt. Vi skal bare nå flyet klokken fem i morgen tidlig, siger hun og griner.

 

Dresscode - temmelig afslappet!

- Jeg har ikke noget pænt tøj med, men så må jeg jo taget lidt parfume på det kluns, jeg har haft på i 16 dage. Så skal det nok gå. En T-shirt, en træningstrøje og et par badetøfler, så tror jeg, vi er klar, siger Mulle efter 30-26 over Polen.

- Det er dejligt at slutte det her år af super godt til sådan et mesterskab, og at vi vinder - det er bare dejligt, siger hun.

- Slap du elastikken i dag?

- Jeg synes ikke rigtigt, at jeg har haft den - det havde jeg for år tilbage. Men det var dejligt at mærke, jeg ramte dagen i dag. Jeg kunne mærke, at tingene lykkedes, selv om jeg brændte to i starten, hvor jeg tænkte: Hvad er det jeg laver? Hvor er jeg dum!

Se også: Bronze-babes! Danmark banker Polen

- Men så må man jo bare blive ved. Hvis jeg var stoppet med at skyde, så var det jo ikke sket - man brænder nogle gange, og så kører det derefter. Det er det, vi er gode til som hold - at selv om vi laver fejl, så bliver vi bare ved, siger Kristina Kristiansen.

- Er I bedre end sidste år, hvor i blev nummer fem ved EM?

- Det er svært at sige. Vi kan sige, vi er bedre i år, fordi vi kommer så langt - men sidste år var vi også ret gode, siger Mulle, der lige fik en kort pause midt i anden halvleg.

- Jeg tror bare, Jan ville ha’, jeg lige fik to minutter. Det var godt tænkt. Fint nok, siger playmakeren - klar til en hurtig kontra mod buffet og bartender!

 

1 af 2 Pernille Holst har kastet sig over Kristina Kristiansen. (Foto: Lars Poulsen)
2 af 2 - Jeg tror, alt er tilladt. Vi skal bare nå flyet klokken fem i morgen tidlig, lød det Danmarks offensive rorgænger Kristina Kristiansen efter bronzekampen. (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer