Puha! Mensah slipper med skrækken

Landstræner Ulrik Wilbek fik ikke ødelagt sin nattesøvn

Sent onsdag aften var den uheldige Aalborg-spiller Mads Mensah en tur forbi hospitalet i Herning for at få røntgenfotograferet foden efter sit uheld under eftermiddagens træning i Hammerumhallen.

Det så yderst alvorligt ud, da Mads Mensah i de sidste sekunder af det danske herrelandsholds første træning i 2014, Nytårsdag, vred om på foden i Hammerum Hallen.

Her trådte han op på Thomas Mogensens fod og faldt om under kæmpe skrig.

Den formstærke spiller er sluppet uden brud, men EM-holdets sundhedsstab tør ikke sige, hvornår Mads Mensah igen kan være med i nedtællingen til EM i Herning.

- Umiddelbart er vi pænt optimistiske i forhold til hans deltagelse ved EM, siger fysioterapeut Peter Poulsen.

- I første omgang handlede det om at få dannet et indtryk af skadens omfang.

- De næste dages behandlinger vil give et kvalificeret billede af hvor lang tid det vil tage, før Mads Mensah er klar igen, siger Peter Poulsen.

Det ligger dog klart, at Aalborg-spilleren ikke kan være forberedelseskampene i Frankrig, lørdag og søndag i Paris og tirsdag i motorsportsbyen, Le Mans.

I forvejen er en anden playmaker Rasmus Lauge fra THW Kiel ude, så landstræner Ulrik Wilbek har tilbage 16 spillere til de tre kampe mod Norge, Frankrigs olympiske mestre og Qatars VM-værter 2015.