Irriteret Mikkel: Det har ikke været godt nok

Mikkel Hansen erkender, at frustrationerne ligger på lur i klubben

Paris-eventyret kører ikke optimalt (Foto: Ole Frederiksen)
Paris-eventyret kører ikke optimalt (Foto: Ole Frederiksen)

Mikkel Hansen skal ikke bruge så meget andet end en bold, en dunk harpiks, Hammerum Hallen og et par legekammerater i landsholdskluns for at banke pilen ud gennem humør-barometret.

For spillemæssigt halter det hjemme i Paris, og efteråret i PSG er langt fra gået, som Qatar-sheikerne og klubben havde forventet. Nummer to i ligaen efter Dunkerque, og den med længsel ventede turné i Champions League har heller ikke ligefrem været et triumftog.

Se også: Mikkel i topform: Vi har en plan B

- Vi har jo vundet et par kampe på det seneste, ikke, men det var altså også mod tvivlsomme modstandere. Jeg synes ikke, vi har spillet særligt godt, men vi har vundet, og det er selvfølgelig det, det handler om.

Spreder frustrationen sig ikke i truppen?

- For mit eget vedkommende vil jeg da sige, at det er lidt frustrerende at gå fra banen med en eller anden idé om, at der – det ved jeg jo – er masser af potentiale, men at vi ikke rigtig kan få det ud som hold. Det er selvfølgelig irriterende, siger Mikkel Hansen.

- Det er nemmere at acceptere nederlag, når man ikke har et super-super godt hold – men det har vi, og det fungerer ikke rigtig, det er sgu en af de værste situationer, man kan komme i, synes jeg. Så jo! Det har været frustrerende, at vi har tabt nogle kampe, vi skulle have vundet.

Se også: Bliver Mikkel igen verdens bedste?

Du er vel ikke den eneste, der har det sådan?

- Det håber jeg da ikke. Jeg håber ikke, nogen spiller dernede og er tilfreds med at tabe, men man kan ikke gøre så meget ved det lige nu – andet end at træne lidt hårdere og prøve at forbedre sig.

- Vi har i hvert fald ikke fået løst, hvordan vi skal spille. Så havde vi hverken tabt til Dunkuerque eller Nantes. Vi har ikke spillet godt nok, men det må man jo tage på sin egen kappe, når man er spiller, siger Mikkel Hansen.

0 kommentarer
Vis kommentarer